İçişleri'nden duygu yüklü 30 Ağustos Zafer Bayramı paylaşımı! 'Bundan 101 yıl önce...'

İçişleri'nden duygu yüklü 30 Ağustos Zafer Bayramı paylaşımı! 'Bundan 101 yıl önce...'

İçişleri Bakanlı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından bakanlık tarafından hazırlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı özel filmini paylaştı. Duygu yüklü bu film Diyarbakır'ın tarihi mekanlarında çekildi.

İçişleri Bakanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı için özel bir film hazırladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bu duygu yüklü filmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Yönetmenliğini Mesut Gengeç’in yaptığı filmde Coşkun Çetinalp, Kerim Aydemir ve Yusuf Bulut rol aldı.


Yerlikayap paylaşımında şu ifadeleri kullandı:


'Bundan 101 yıl önce, 26 Ağustos sabahı, 05.30'da Mustafa Kemal Paşa, #Kocatepe sırtlarında tarihe geçen emrini verdi ve gecenin karanlığı top sesleriyle yankılandı. Anadolu bütün imkansızlıklara rağmen, milletimizin kanından kan, canından can katarak ortaya koyduğu emsalsiz bir kurtuluş mücadelesine tanık oldu. Esaret zincirlerini kırdığımız bu büyük zaferi #Diyarbakır’dan #Trabzon’a, #Ardahan’dan #Edirne’ye kadar vatan toprağımızın dört bir köşesinde büyük bir kıvançla kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal #Atatürk olmak üzere, vatan uğruna şehit düşen Mehmetçiklerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyorum. #30AğustosZaferBayramı'mız kutlu olsun.'

 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.