İdo Tatlıses asker oldu!

İdo Tatlıses asker oldu!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in biricik oğlu İdo, bedelli askerlikten yararlanmak üzere askere gitti.

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile birlikteliğinden dünyaya gelen İdo Tatlıses bedellik askerlikten yararlanarak kışlaya teslim oldu. İdo'nun sakalsız hali ise gözlerden kaçmadı.

id-1.jpg

Şarkılarıyla büyük bir çıkış yakalayan İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses bedelliden yararlanarak askere gitti. İdo'nun kısa saçlı ve sakalsız hali takipçilerini tarafından beğenildi.

id-2.jpg

"HAYIRLI TESKERELER"

Kışlasına teslim olan İdo Tatlıses, askerlerle de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflara İdo'nun bir takipçisi, "Kısa saç ve sakalların gitmesi yakışmış. Hayırlı teskereler." ifadelerini kullandı.

 

İdo Tatlıses, 15 Şubat 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Şanlıurfalı'dır. Gerçek adı İbrahim'dir. İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna çiftinin oğlu olan İbrahim'in ismi kısaltılarak İbrahim ve Derya'nın oğlu anlamına gelen İdo mahlası takılmıştır. İdo Tatlıses, eğitimini İsviçre'de College du Leman'da tamamlamıştır. İş hayatına babası İbrahim Tatlıses'e ait olan Tatlıses Tv'de başlayan İdo Tatlıses 2013 yılında Dj'lik ve Tatlıses Kebap işletmesinde görev yapmaya başlamıştır.
 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.