İfsak’tan çok özel ödüller

İfsak’tan çok özel ödüller

İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği’nin 2019 yılı ödülleri ‘İFSAK Yılın Fotoğraf Ödülü’, ‘İFSAK Yılın Sinema Ödülü’ ve’ İFSAK Yılın Sanata Katkı Kurum Ödülü’ Engin Özendes, Atilla Dorsay ve Gölnür Cengiz’e takdim edilecek.

İFSAK 2019 Yılın Fotoğraf Ödülü’nün, gerçekleştirdiği araştırmalarla, yayınladığı kitaplarla, küratörlük yaptığı onlarca yurtiçi ve yurt dışı sergi ile fotoğraf sanatına katkıda bulunan Engin Özendes’e verilmesi kararlaştırıldı.

 

İFSAK 2019 Yılı Sinema Ödülü’nün, 1966 yılından başlayarak sinema üzerine ara vermeden köşe yazıları yazan, yayınladığı kitaplarla, yaptığı televizyon programlarıyla ülkemizdeki sinema kültürünün oluşmasına ve yerleşmesine çok önemli katkılarda bulunan sinema eleştirmeni Atilla Dorsay’a verilmesine karar verildi.

 

İFSAK 2019 Yılı Sanat kurumu ödülü, Fotoğrafevi çatısı altında, Ocak 2006’dan itibaren ara vermeden yayınlanmaya devam eden, dünyadan ve Türkiye’den çok sayıda fotoğrafçının çalışmalarını, fotoğraf meraklılarına ulaştıran, Türkiye’nin ilk ve tek foto-röportaj dergisi olan İz dergisine verilmesi uygun bulundu. Ödül İz Dergisi Genel Koordinatörü Sayın Gölnür Cengiz’e verilecek.

 

 

İFSAK ödülleri, 20 Aralık 2019 Cuma günü gerçekleştirilecek 60. İFSAK Geleneksek Kuruluş Yemeğinde sahiplerine takdim edilecek.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.