'İhanet' gündemiyle toplanacak

'İhanet' gündemiyle toplanacak

AK Parti MKYK, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini görüşmek üzere önümüzdeki günlerde tek maddelik gündemle toplanacak.

AK Parti MKYK dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında toplandı. Yerel seçim sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda, bazı seçim bölgelerinde teşkilatların ihanet ettiği görüşleri dile getirildi. MKYK toplantısında bazı teşkilatların cemaate destek verdiği öne sürüldü.


TEŞKİLATLAR İHANET ETTİ TESPİTİ
 
AK Parti MKYK, Erdoğan Başkanlığında dün gerçekleştirdiği yaklaşık 5 saat süren toplantısında ağırlıklı olarak seçim sonuçları değerlendirdi.

ANKA’nın edindiği bilgilere göre, toplantıda özellikle başarısız olan illerde bazı teşkilatların partiye ihanet ettiği tespitinin yapıldığı öne sürüldü. Cemaatin, bazı bölgelerde AK Parti aleyhine çalıştığı ve bazı teşkilatların da cemaate destek verdiği görüşlerinin yapıldığı MKYK toplantısında, parti aleyhine çalışanların tespit edilmesi için çalışmaların yoğunlaştırıldığı belirtildi.

Başbakan Erdoğan MKYK toplantısında da yine Cemaatin partilerine ve Hükümet'e yönelik ihanetlerine vurgu yaptı. Erdoğan, cemaatin kökünü kazıyacaklarını vurguladı. MKYK toplantısının son gündem maddesi olan Cumhurbaşkanlığı seçimi geç olduğu için görüşülmedi gelen bilgiler arasında yer alırken önümüzdeki günlerde MKYK’nın yeniden toplanarak cumhurbaşkanlığı seçimlerini ele alacağı belirtildi.

MKYK ÖZEL GÜNDEMLE “CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNİ” GÖRÜŞMEK ÜZERE TOPLANACAK
 
AK Parti MKYK önümüzdeki günlerde, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini görüşmek üzere tek maddelik gündemle toplanacak. Toplantıda Cumhurbaşkanlığı seçimleri, AK Parti’nin adayı, Başbakan Erdoğan’ın bu konudaki görüşleri sorulacak.

ANKET SONUÇLARI DEĞERLENDİRİLECEK
 
Öte yandan AK Parti’nin üç değişik şirkete yaptırdığı Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dönük anketlerin de özel gündemle toplanacak olan MKYK’da değerlendirileceği kaydedildi.

MİLLETVEKİLLERİ GÜNDEME GETİRECEK
 
Öte yandan Başbakan Erdoğan partisinin milletvekilleri ile yarın kahvaltıda buluşacak. Seçim sonuçları gündeminin ana konuyu oluşturacağı kahvaltılı toplantıda milletvekillerinin Cumhurbaşkanlığı adaylığını Erdoğan’a sormaları bekleniyor.

ÜÇ DÖNEM KURALI
 
Milletvekilleri kahvaltılı toplantıda AK Parti’nin tüzüğünde yer alan “üç dönem kuralını” da gündeme getirmeleri bekleniyor.

Ayrıca AK Parti’nin, 2-3-4 Mayıs tarihlerinde yapacağı ve geleneksel hale gelen kamp toplantılarının Kızılcahamam yerine Abant’ta yapılması kararına varıldığı belirtildi.
 
(ANKA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.