İHH yöneticisi başhekim yardımcısından kadınlara çok ağır hakaretler! Skandal sözleri olay oldu

İHH yöneticisi başhekim yardımcısından kadınlara çok ağır hakaretler! Skandal sözleri olay oldu

Konya'daki Numune Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı olarak çalışan Hasan Hüseyin Uysal'ın sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi büyük tepki çekti.

Konya Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve İHH İnsani Yardım Vakfı Konya İl Başkanı Hasan Hüseyin Uysal, kadınlar hakkında medeniyet dışı yorumlarda bulunarak hedef aldı.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden mesaj yayınlayarak kadınlar hakkında skandal ifadeler kullanan Uysal, “Toplumun en zayıf yanı da en kuvvetli yanı da kadın. Konya’da bile göbeği, göğüslerinin yarısı, omuzları, bacak uyluğunun % 80’i açık tipler türedi. Bu teşhir, ‘beden görseli satma’ değil mi? Beden satmaya giden yol, fa..şelik yolu değil mi? Cariyeler örtünmezmiş. Cariye mi bunlar!” ifadelerini kullandı.

 

asaaaa-007.JPG

 

KENDİNİ SAVUNMAYA ÇALIŞTI

 

Bu paylaşımın ardından tepkilerin çığ gibi büyümesi nedeniyle mesajını silmek zorunda kalan Uysal yeni bir mesajla kendini savunmaya çalıştı.

Yaptığı ikinci paylaşımında kendi yazdıklarını okumadığı düşünüle Uysal kendisine tepki gösterenler için "Çok seviyesiz yorumlar gelmiş" ifadesini kullandı.

 

scscscscsc.JPG

 

Uysal paylaşımında, "Çok seviyesiz yorumlar gelmiş o yüzden yorumları kapattım. Her açık f..... demedim. Teşhirci psikolojiye ve bunun varabileceği sonuca işaret ettim. Biraz sağlıklı düşünülse, daha insanî değerlendirmeler çıkardı ortaya. Yazık, delikanlı erkeklerin ruhsal savrulmalarını düşünen yok" dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.