İki ilde okullar kar nedeniyle tatil edildi

İki ilde okullar kar nedeniyle tatil edildi

Yoğun kar yağışı nedeniyle Edirne ve Kırklareli'de ilk-orta-lise dereceli okullarda yarın için eğitim-öğretime 1 günlük ara verildi.

Edirne'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın bir gün ara verileceği bildirildi. Edirne Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, yaptığı açıklamada, valilik emrince olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle  Edirne merkez, ilçeler ve köylerde eğitime yarın bir gün ara verileceğini  söyledi.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel de yarın izinli sayılacak.

Bu arada, meteorolojik tahmine göre yarın ve Çarşamba günü de kar  yağışı yoğun olarak devam edecek. Eğitime verilecek aranın devamı, kar yağışının durumuna göre ileriki  günler için tekrar değerlendirilecek.

Kırklareli'nin Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde de etkili  olan kar yağışı nedeniyle eğitime yarın bir gün ara verildiği bildirildi. Kofçaz Kaymakamı Ahmet Güneri, yaptığı açıklamada, olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın bir gün ara  verildiğini söyledi.

Demirköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz Ak ise kaymakamlık tarafından  olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle tatil kararının alındığını  belirtti. Bölgede yarın ve çarşamba günü de kar yağışının devam etmesi  bekleniyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.