İki kez satıldı ama korku ve panikle geri getirildi! Hepsinin iade sebebi aynı

İki kez satıldı ama korku ve panikle geri getirildi! Hepsinin iade sebebi aynı

İngiltere'de satın alanların korku ve panik içinde geri iade ettikleri portre tartışma yarattı. Müşteriler resmin kendilerini rahatsız ettiğini, bazıları ise gözlerinin hareket ettiğini ifade etti.

İngiltere'de, gözleriyle ürperten bir genç kız portresi büyük bir tartışma başlattı. Bu lanetli tabloyu satın alanlar, korkuyla büyük bir korku yaşamaya başladıkları için tabloyu hemen iade etmeye çalışıyor.

 

ALANLAR PANİK İÇİNDE GERİ GETİRİYORLAR

 

İlk olarak 25 sterline bir kadına satılan resim, sadece iki gün sonra geri getirildi. Kadın, panik içinde resmi iade etmek istedi ve resmin kendisini rahatsız ettiğini belirtti. Bu olayın ardından, resmi satın alan başka bir kadın da resmi birkaç gün içinde geri getirdi, üstelik para iadesi talep etmeden.

 

sssssssssssssssssssssssssssssss.JPG

 

"MUHTEMELEN LANETLİ"

 

Dükkân sahibi, resmi ilginç bir pazarlama stratejisi olarak sunmak istedi ve üzerine şaka amaçlı "Muhtemelen Lanetli" yazdı. Ancak resmi üçüncü kez vitrine koyduğunda, "O geri döndü!!! İki kez satıldı ve iki kez geri getirildi. Yeterince cesur musun?" notunu ekledi.

 

GÖZLERİNİN HAREKET ETTİĞİ İDDİASI

 

Sosyal medyada yayılan bu hikaye, "lanetli resim" hakkında büyük bir tartışma başlattı. Bazıları, resimdeki kızın gözlerinin hareket ettiğini iddia ederken, diğerleri dükkân sahibinin ilgi çekmek için bu hikayeyi uydurduğunu ve resmin aslında sıradan olduğunu savundu. Kimi kullanıcılar ise resmi getiren kişinin kim olduğunu bulmanın gerçeği açığa çıkarabileceğini söyledi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.