İki Liderin genel kurula damga vuran sözleri

İki Liderin genel kurula damga vuran sözleri

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu genel kurulda çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 70. Mali Genel Kurulu'na Başbakan Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun protokol kurallarına uyulmamasına gösterdiği tepki damgasını vurdu.

Başbakan Erdoğan, TOBB Genel Kurulu'nda hitap ederken 'Bana diktatör yakıştırması yapan bir muhalefet var. Karşımda şuan bulunuyorlar' diyerek eliyle de protokol sıralarında tam karşısında oturan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu işaret etti. Başbakan, konuşmasına kısa bir süre daha devam ettikten sonra Kılıçdaroğlu’nu dinlemeden Genel Kurul’dan ayrıldı. Daha sonra kürsüye çıkan CHP'lileri Kemal Kılıçdaroğlu ise protokol kurallarına uyulmamasına tepki göstererek "Saygın her devletin protokol kuralları vardır. Genel kurullarda devlet erkanı geldiği zaman konuşmalar hangi sırayla yapılır, protokol kurları vardır.

Şimdi ben TOBB'un değerli yöneticilerine seslenmek istiyorum. Siz neden bu protokol kurallarına uymuyorsunuz. Hangi gerekçeyle uymuyorsunuz. Eğer TOBB’un yöneticileri korkuyorsa korkmasınlar bu ülkede demokrasi var. Derler ki kusura bakmayın Sayın Başbakan.

Sizin koyduğunuz protokol kurallarını uyguluyoruz. Konuştu ve ayrıldı neden beni dinlemiyor. Cesaret edemiyor." dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.