'İkinci  Şule Çet' vakasında şok rapor! Genç kıza uyuşturucu içirdi, tecavüz etti, pencereden attı

'İkinci Şule Çet' vakasında şok rapor! Genç kıza uyuşturucu içirdi, tecavüz etti, pencereden attı

Küçükçekmece'de bir rezidansın 9’uncu katından düşerek hayatını kaybeden 17 yaşındaki Ebru Erdem’le ilgili soruşturma tamamlandı.

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan 14 katlı bir rezidanstan atlayarak ya da atılarak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Ebru Erdem hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sona erdi.

Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede genç kıza erkek arkadaşı Serdar Taş tarafından önce uyuşturucu madde kullandırıldığı ardından da tecavüz edildiği belirlendi. Erkek arkadaşından kurtulmak için pencereye kaçan genç kızın Serdar Taş tarafından 9'uncu kattan aşağıya ittirilerek hayatını kaybettiği ifade edildi.

 

OLAY YERİNDEN KAÇTI

 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede ikinci Şule Çet vakası olarak değerlendirilen olayda yaşananlar şu şekilde:

Geçtiğimiz Mart ayında Küçükçekmece İnönü Mahallesinde bulunan Airport24 isimli rezidansın 9'uncu katından gece 00.30 sıralarında yarı çıplak vaziyette 17 yaşındaki Ebru Erdem'in teras kata düşerek öldüğü tespit edildi. Olay yerine gelen polis memurları tarafından yürütülen soruşturma kapsamında olay sırasında Ebru Erdem'in yanında Serdar Taş'ın bulunduğu ve şüpheli Taş'ın olay meydana geldikten sonra hızlıca binadan inerek ticari taksi ile uzaklaştığı ortaya çıktı.

 

TUTUKLANDI

 

Soruşturma sırasında ifadesine başvurulan Serdar Taş, rezidansın 9'uncu katında bulunan daireyi 1 yıllığına kiraladığı ve sitenin güvenliğine sahte kimlikle giriş yaptığı ortaya çıktı. Rezidansın güvenliğine kendisini Hızır Çakır olarak tanıtan Serdar Taş, Ebru Erdem'i arkadaşları aracılığıyla tanıdığını ve değer verdiği bir kız olmadığını anlattı.

Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüpheli Serdar Taş, "Ebru ile birkaç gün önce tanıştık. Alkol almak için günlük olarak kiraladığımız eve geldik. Ben banyodan çıktığımda Ebru camdan kendisini geriye doğru sarkıtıyordu. Ona 'düşeceksin' dedim. Birden kendisini geriye doğru bıraktı. Ben de hemen aşağıya koştum. Güvenlik görevlileri de geldi. Sağlık ve polis ekiplerine haber verilince ben çok korktum. Olay yerinden kaçtım. Öncesinde hiç kavga etmemiştik" diyerek kendisini savundu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Taş, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

 

ŞOK RAPOR ORTAYA ÇIKTI

 

Ebru Erdem'in Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisi sırasında yüklü miktarda çeşitli uyuşturucu madde kullandığı ve cinsel istismara maruz kaldığı tespit edildi. Serdar Taş'ın olay tarihinden önce ve olay günü uyuşturucu maddeleri alarak maktul Ebru Erdem'e verip içirdiği, daha sonra baskı üzerine cinsel ilişkiye girdiği Ebru Erdem'in, Serdar Taş'tan kurtulmak için pencere camına yarı çıplak çıktığı ifade edildi. İkili arasında yaşanan arbede sırasında Serdar Taş'ın Ebru Erdem'i ittirmesi üzerine 9'uncu kattaki dairenin penceresinden düşerek hayatını kaybettiği tespit edildi.

 

MÜEBBET HAPSİ İSTENİYOR

 

Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede Serdar Taş'ın, 'Çocuğa veya beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme', Çocuğun nitelikli cinsel istismarı', 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama', 'Evi terk eden çocuğu ailesinden habersiz yanında tutmak' suçları kapsamında müebbet hapsi istendi. Dava ilerleyen günlerde Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

 

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.