İkoncan Süreyya Yalçın, yanan ormanın dumanına karşı poz verdi

İkoncan Süreyya Yalçın, yanan ormanın dumanına karşı poz verdi

Türkiye’nin dört bir yanında eş zamanlı başlayan yangınlar devam ederken, sosyetik isim Süreyya Yalçın ise skandal bir paylaşıma imza attı.

Manavgat, Kayseri, Osmaniye, Mersin, Kilis, Marmaris, Bodrum, Didim, Milas ve Antalya'da meydana gelen orman yangınları tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Çıkan yangınlara ünlü isimlerden de tepki geldi. Birçok ünlü isim Türkiye'nin dört bir yanındaki yangınlara tepki gösterirken Bodrum’da eşi Ozan Baran ile birlikte tatil yapan Süreyya Yalçın’ın paylaşımı görenleri hayrete düşürdü.

 

YANGIN BÖLGESİNDEN BİKİNİLİ PAYLAŞIM


Yangın bölgesinden teknede bikinisiyle paylaşım yapan Süreyya Yalçın sosyal medya takipçilerinin tepkisini topladı. Gelen tepkiler üzerine sosyetik güzel yaptığı skandal paylaşımı kısa süre sonra sildi.

 

TEPKİLERİN ARDINDAN PAYLAŞIM YAPTI

 

Bodrum'da tekne turu yapan Süreyya Yalçın, yangın bölgesinde verdiği pozları sosyal medyada yayınlayınca tepki çekti. Yalçın tepkilerin ardından arkada dumanların görüldüğün tatil karelerini kaldırdı. Sosyetik isim gelişmelerin ardından yangınla ilgili bir paylaşımda bulunarak, "Rabbim herkesi korusun, yardımcısı olsun" dedi.

 

 


Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.