İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili şok gelişme: Katili öz amcası çıktı

İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili şok gelişme: Katili öz amcası çıktı

Giresun'da kaybolduktan 3 gün sonra cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.

 

Giresun'un Bulancak ilçesinde 27 Haziran’da evinin yakınındaki bahçede kaybolduktan 3 gün sonra derede cansız bedenine ulaşılan İkranur Tirsi’nin (7) ölümüyle ilgili, cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturma sürüyordu. 8 ay sonra İkranur Tirsi  ölümüyle ilgili önemli bir gelişmesi yaşandı.

AMCA SUÇUNU İTİRAF ETTİ

 

7 yaşındaki İkranur Tirsi’nin ölümüyle ilgili cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada gözaltına alınan küçük kızın amcası Sinan Tirsi (14) ile halası Ayşe Tirsi'nin savcılık sorguları tamamlandı. Cinayeti itiraf eden Sinan Tirsi, 'Kasten öldürme', ablası Ayşe Tirsi ise 'Delilleri karartma suçuna yardım' suçlamasıyla tutuklama talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. 

 

HALA VE AMCA ADLİYEDE

Sır perdesinin aralanması için jandarma ekipleri, İkranur Tirsi’nin ölümü ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında cuma günü 7 kişiyi gözaltına aldı. Küçük kızın dedesi, amcası, 3 halasının da yer aldığı 7 kişinin, sorgusu tamamlandı. Şüphelilerden 5’i ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, küçük kızın amcası S.T. ile halası A.T., adliyeye sevk edildi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.