İktidar köşeye sıkıştı! Seçim öncesi emekliye zam açıklamaya hazırlanıyor

İktidar köşeye sıkıştı! Seçim öncesi emekliye zam açıklamaya hazırlanıyor

Hayat pahalılığı karşısında geçim savaşı veren emekli seyyanen zam istiyor. İktidar her ne kadar emekliye seyyanen zam kapısını kapasa da yerel seçime emeklinin tepkisi damga vuruyor.

Milyonlarca emekli için yeni bir düzenlemenin yolda olduğu iddia ediliyor. AK Parti cephesinden de emeklileri heyecanlandıracak bir açıklama geldi. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, TGRT Haber'e konuştu. Fatih Şahin, emeklilerin beklentilerini karşılayacaklarını söyledi.

Yayında "Emekliler bir sürpriz, bir müjde bekliyor. Var mı bu yönde bir çalışma?" sorusuna cevap veren Şahin, "Biz her zaman milletimizin beklentileri, şikayetleri doğrultusunda siyaset yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşımızın gündeminde ne varsa, derdi ne ise onu masamıza koyuyoruz. Bu mesele ile ilgili de çalışmalar var. Çalışmalar olgunlaşınca Sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile paylaşacaktır. Bu konudaki beklentilerin farkındayız. Şu an devam eden çalışmalarımız var. Bu konuda çok önemli adımlar attık ama görüyoruz ki hala serzenişler var. Bunlara hak veriyoruz" ifadelerini kullandı.


EMEKLİYE ZAM MI GELİYOR?


Sözcü yazarı İsmail Saymaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin'in “Emeklilerle ilgili devam eden çalışmamız var” sözünü hatırlatarak, ''CHP seçimi almasın diye 31 Mart’tan önce emekliye zam haberi verilebilir'' dedi.

Saymaz, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:


''Murat Kurum, 'CHP seçimi aldığında emekli maaşı mı artacak' demişti. Fakat bugün… AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, “Emeklilerle ilgili devam eden çalışmamız var” dedi. Bu da gösteriyor ki… CHP seçimi almasın diye 31 Mart’tan önce emekliye zam haberi verilebilir.''


Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.