İlan - reklam vergisinde “beyan dönemi” başladı

İlan - reklam vergisinde “beyan dönemi” başladı

İlan -Reklam Vergisinde “Beyan Dönemi” başladı. Mükellefler beyanlarını 1-31 Ocak tarihleri arasında verebilecekler.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gelirler Müdürlüğü, beyanların kolaylıkla verebilmesi için e-beyanname sisteminin kullanılması gerektiğini belirtti. e-beyanname sistemi sayesinde mükellefler beyanlarını işyerlerinden veya ofislerinden 7 gün / 24 saat elektronik ortamda kolaylıkla verebilecekler.

Mükellefler beyanlarını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Bakırköy’deki Ek Hizmet Binasında faaliyet gösteren Gelirler Müdürlüğü’ne “şahsen müracaat” ederek de verebilirler. Ancak, yoğunluktan etkilenmek istemeyen Mükelleflerin e-beyanname sistemini kullanmaları kolaylık sağlayacak.

Mükellefler, beyanlarını www.ibb.istanbul/gelirler adresinde yer alan e-beyanname linkinden verebiliyor. Ödemelerini de “1 gün sonra” e-ödeme sistemi veya Vakıfbank, İngbank ve Denizbank’ın “tüm şubelerinden” veya Vakıfbank, İngbank, Denizbank, Garanti Bankası ve TEB “internet bankacılığı” uygulamalarından yapabilir.

Mükellefler, beyan dönemi, e-beyanname / e-ödeme / e-sorgulama sistemi, Beyanname Doldurma Kılavuzu, Vergi Tarifesi ve Anaarter Listeleri ile diğer ayrıntılı bilgilere www.ibb.istanbul/gelirler adresinden ulaşabilecekler.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.