İlk Cumhurbaşkanı adayı belli oldu

İlk Cumhurbaşkanı adayı belli oldu

DSP İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe, gerekli imzaların tamamlanmasıyla cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylarını DSP Genel Başkanı Masum Türker'i aday olarak göstereceklerini açıkladı!

DSP'nin İzmir İl Başkanı iken 30 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Selçuk Karakülçe'nin DSP İzmir İl Başkanlığı'na ataması tekrar gerçekleştirildi. Külçe'nin yerine seçim çalışmaları süresince İl Saymanı Ergun Koç vekalet etti. 

 

Katıldığı DSP İl Başkanları toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Külçe, 20 milletvekilinin imzasının toplanması durumunda DSP Genel Başkanı Masum Türker'i cumhurbaşkanı adayı olarak göstereceklerini belirtti.
 
DSP'nin yılmadan kararlılıkla yola devam ettiğini ifade eden Külçe, yeniden şekillenen Türkiye'de DSP'ye kesinlikle ihtiyaç olduğunun altını çizerek DSP olarak seçim çalışmalarının parasız da yapılabileceğini gösterdiklerini söyledi.
 
"20 milletvekilinin imzasına alabilirsek DSP Genel Başkanı Masum Türker'i cumhurbaşkanı adayı göstermek için karar aldık." diyen Külçe, İzmir'de yeni yöretim kurulu oluşturarak DSP'yi seçime hazırlayacağını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.