İlyas Salman'dan Akşener'e ince ayar! 'Helal etmiyorum'

İlyas Salman'dan Akşener'e ince ayar! 'Helal etmiyorum'

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu İlyas Salman, 6'lı Masa'dan ayrıldıklarını duyuran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında aday belirlemek için 12 aydır toplantı üstüne toplantı yapan muhalefet partilerinden İYİ Parti bugün resmen 6'lı masayı dağıttığını duyurdu.

Millet İttifakı'nı oluşturan altı parti, dün Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Toplantıda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ismi cumhurbaşkanı adayı olarak masaya getirildi. İYİ Parti Lideri Meral Akşener ise Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istemeyen Akşener bugün kameralar karşısına geçerek partisiyle yaptığı toplantının ardından masadan ayrıldıklarını açıkladı.

Bu gelişmenin ardından Akşener'e sosyal medyadan adeta tepki yağdı.

 

'HELAL ETMİYORUM' 

 

Akşener'e tepki gösteren isimlerden birisi de Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu İlyas Salman oldu.

Salman sosyal medya hesabından  'Hepsi bir kenara, sırf haysiyetsiz trolleri bize güldürdüğünüz için bile alacağınız olsun Meral hanım. Bir de lütfen bir daha grup toplantılarınızda benim repliklerimden alıntı yapmayın. Elbette alıntının telifi olmaz ama içime sinmiyor, helal etmiyorum.' paylaşımı yaptı.

 

asasasad-002.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.