İmamoğlu bitti! Muharrem İnce, CHP için yeniden umut oldu

İmamoğlu bitti! Muharrem İnce, CHP için yeniden umut oldu

CHP’de parti içi muhalefet yeniden kaynamaya başladı. Muharrem İnce’nin 2 gün önceki çıkışı parti tabanında geniş yankı buldu.

“Adam kazandı” 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gece ekranlardan yankılanan bu söz Muharrem İnce için parlayan yıldızın sönmesine sebep olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında aldığı oy ile umut olan Muharrem İnce seçimi kaybettiğini çok yalın bir dil ile söyleyince CHP tabanını hayal kırıklığına uğratmış ve yükselen yıldızı bir anda inişe geçmişti.

Devam eden günlerde “Saray’a giden CHP’li” isim olarak CHP Genel Başkanı tarafından da suçlanınca İnce için yine zor günler başladı.

Yalova’daki evinde basın toplantısı yaparak CHP yönetimini ağır dille eleştiren İnce’nin çıkışını bu defa İmamoğlu engellemeye çalıştı.

İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı için tekrar yarışacağını açıklaması üzerine, İmamoğlu’nun ekibi “Mekanın yeni sahibi var” çıkışı ile Ekrem İmamoğlu’nun aday olacağını açıklayarak İnce’ye ince bir mesaj verdi.

 

İNCE YENİDEN UMUTLANDIRDI

 

Muharrem İnce’nin yayını terk etmesi üzerine gelen tepkiler İnce’yi yeniden umut yaptı.

İmamoğlu’nun bitmeyen seyahatleri, kaprisi ve daha yeni belediye başkanı olmuşken Cumhurbaşkanlığı için kulis yapması CHP kulislerinde sert eleştiriler alıyor.

İmamoğlu’nun belediye başkanlığını atlama taşı olarak kullanarak Cumhurbaşkanlığına hazırlanmasını çok erken bulan CHP tabanında giderek sesler yüksekten çıkmaya başladı.

 

İNCE'NİN TEPKİSİ TAKDİR TOPLADI

 

CHP kulislerinden aldığımız bilgilere göre, Muharrem İnce’nin yayını terk ederek gösterdiği tepki takdirle karşılandı.

İmamoğlu’nun artık CHP’nin adayı olmasının zorlaştığı ve Muharrem İnce’nin hem Genel Başkanlık hem de gelecek Cumhurbaşkanlığı seçimi için çok şanslı olduğu konuşuluyor.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.