İmamoğlu duyurdu: İşte devir teslim tarihi

İmamoğlu duyurdu: İşte devir teslim tarihi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı yazılı açıklamasında; mazbatayı alacağı devir teslim tarihini açıkladı.

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan Ekrem İmamoğlu,Beylikdüzü Kültür Kültür Merkezi’nde gazetecilere açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu, “Son durum şu anda İl seçim kurulu il başkanlığımıza yarın mazbata ile ilgili süreci belirtti. Dolayısı ile biz yarın 18.30’da Saraçhane’de devir teslimi yapmayı planlıyoruz. Sayın Valimizle de konuştuk. Yarın 18.30’da sizleri de bekliyoruz, halkımızı da bekliyoruz. Görevimizi teslim alacağız. Biz bir yandan çalışıyoruz, günümüzü dolu dolu geçiyoruz. Teknik çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah her şey çok güzel olmaya devam edecek" dedi.

MAZBATA AÇIKLAMASI

İmamoğlu mazbatanın bugün verilmemesi ile ilgili de, “Bilgim yok. sanırım rutine dair bir şeyler. Çok sorgulamadım da doğrusu. Belki itiraz olabilir. İlde olduğunu zannetmiyorum ama bazı bağımsız adayların ilçelerde yaptığı başvurulardan bahsettiler. Duyum ama emin değilim. Dolayısı ile gerekçe ile ilgili bir bilgim yok. Yarınla ilgili bir planlama yapılmış, saygı duyuyoruz. İnşallah yarın 18.30’da Saraçhane’deyiz” ifadelerini kullandı.

Bu arada, İstanbul Valiliği de devir teslimle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, " İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi devir teslim töreni, İBB Başkanlığı Saraçhane binasında 27 Haziran 2019 Perşembe günü saat 18.30'da gerçekleştirilecektir." denildi.

EKREM İMAMOĞLU'NDAN İSTANBULLULARA ÇAĞRI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan paylaşımda bulunarak, İstanbulluları belediye önünde toplanmaya çağırdı.

İmamoğlu, "Değerli hemşehrilerim; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı devir teslim töreni, 27 Haziran 2019 Perşembe saat 18:30'da Saraçhane'deki İBB Başkanlığı makamında yapılacaktır. Tüm hemşehrilerimi yarın saat 18:30’da Saraçhane’deki İBB binası önüne bekliyorum." dedi.

imamoglu.png

 

 

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.