İmamoğlu Elazığ dönüşü tatil yaptı

İmamoğlu Elazığ dönüşü tatil yaptı

Elazığ'da meydana gelen 6,8'lik depremin ardından yardımların ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmek iddiasıyla bölgeye giden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kayak merkezinde görülmesi şaşkınlık yarattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Elazığ'a giden yardımlara göz kulak olması için deprem bölgesine gönderilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu daha önce yaptığı ve çok eleştirildiği bir eylemini tekrarladı.

Elazığ'a giderek deprem bölgesinde boy gösteren Ekrem İmamoğlu'nun deprem turu kısa sürdü. Deprem bölgesinden ayrılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ilk durağı Tunceli'nin komünist başkanı Maçoğlu'nun yanı oldu.

 

imamoglu-1.png

 

DİYARBAKIR MI, DERSİM Mİ?

Kendisini “Dersim” Belediye Başkanı ilan eden ve göreve geldikten sonra ilk işi “Dersim Belediyesi tabelası astırmak olan Mehmet Maçoğlu, “Başkanın bugünkü ziyareti bizi onurlandırdı. İBB’yle diyalog içerisindeyiz. Birçok belediyeyle diyaloglarımız sürüyor. Bu anlamıyla önümüzdeki dönem bir daha bu şehre geldiğinizde daha kapsamlı bir programla bir araya geleceğiz.” dedi.

İmamoğlu ise “Tunceli, bizim için çok özel bir şehir hem doğasıyla hem insanıyla. Hem de açıkçası Genel Başkan’ımızın memleketi burası. Dolayısıyla özel bir hassasiyetimiz var. Bütün belediyelerimizin, bütün yerel hizmetlerin iyi olmasını arzu ederiz. O bakımdan Tunceli sınırlarına özel bir ilgi gösteriyoruz. Göstereceğiz de tüm ilçelerimize, şehrimize. Size de başarılar diliyoruz. Özgün bir tarzınız var. Daha önce, Beylikdüzü’nde de beraber olduk. İnşallah Tunceli’ye güzel hizmetler sunarsınız. Biz de yanınızdayız. İstanbul, bütün Türkiye’ye el uzatmak mecburiyetinde olan bir şehirdir; doğusu-batısı, kuzeyi-güneyi fark etmez. Her yörede bir izi olmalı.” dedi. İmamoğlu'nun kominist başkanla çekildiği fotoğrafa eleştiri yağmuru devam ederken bu kez de kayak merkezinde olduğu anlaşıldı.

Yaptığı tatillerle sürekli gündem olan hatta 'Bana Tatil yapmak da yakışıyor' diyen Ekrem İmamoğlu fırsatı yine kaçırmadı.

Erzurum'da lüks bir otelde günlerini geçiren İmamoğlu'nun, tatilcilerle çekildiği fotoğraflar Instagram üzerinden paylaşıldı. Palandökende karın keyfini çıkaran tatilciler Ekrem İmamoğlu'nu kayak merkezinde görünce fotoğraf çekinmeyi ihmal etmediler. İmamoğlu'yla fotoğraf çekilen vatandaşlar sosyal medya paylaşımlarının altında ''Yüzünde Elazığ ve Malatya depreminin üzüntüsü ve yorgunluğı belli...'' yazarak gerçeği ortaya çıkardı. Yaz döneminde sağanak yağışın etkili olduğu İstanbul sular altında kalırken, İmamoğlu tatile çıkmış ve o zaman da tepki görmüştü.

 

imamoglu2.png

 

screenshot-5-005.png

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.