"İmamoğlu  İSBAK AŞ'ye tarikatçı müdür atadı"

"İmamoğlu İSBAK AŞ'ye tarikatçı müdür atadı"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugün yaptığı şirket atamalarında iSBAK AŞ Müdürlüğü'ne atadığı Bahaddin Yetkin'in Muhafazakar İslamcı, hatta tarikatçı olduğu iddia edildi.

İMAMOĞLU'NUN ATADIĞI BAHATTİN YETKİN'İN ŞİRKET ORTAĞI ETHEM SANCAK 


Ekşi sözlükte belgelenen iddiaya göre ; Bahaddin Yetkin isimli şahsın sahibi olduğu Asis adlı şirketin ortağı Ak Parti'ye yakınlığıyla bilinen ve partinin A takımında yer alacak olan Ethem Sancak. Şirketin bir diğer yönetim kurulu üyesi  ise  AK parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez.

kunye.png
 

"TAM BİR AKTROLL"


Sosyal Medyada yoğun olarak Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faaliyetlerine beğenilerini dile getiren Bahaddin Yetkin'in paylaştığı gönderilerde, 31 Mart seçimlerinde Binali Yıldırım'a oy verip Fakıbaba'ya oy toplama faaliyetlerinde bulunduğu açıkça görülüyor. 


begeniler.JPG

 

"TWİTTER'DA TARİKATÇİ VE CEMAATÇİLERİN GÖNDERİLERİNİ BEĞENİYOR"
Bahattin Yetkin'in beğenilerinin yoğun olarak dinin yönetimlere karışması gerektiğini savunan tarikatçı kişilerden oluşması dikkat çekiyor.

 


cemaatci-1.JPG

ayasofya.JPG

 

ESKİ İŞ ARKADAŞI BAHATTİN YETKİN'İ ANLATTI:  "RÜYASINDA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLÜYORDU"


Bahaddin Yetkin'in eski iş arkadaşı, Olayın Twitter'da duyulmasının ardından çok takipçili bir kullanıcıya ulaşıp Yetkin hakkında şunları söyledi; 
Hocam selam, kendisi eski genel müdürüm, Asis firmasında çalışmıştık. Görünce şok oldum. Rüyasında Recep Tayyip Erdoğan'ı gördüğünü anlatır öve öve bitiremezdi. 
Çok fazla ifşa etmek istemiyorum ama parelel ulaşım şirketi de var kendisinin. 


Şimdi İsbak'tan ihalaleri alıp kendi firmasına paslayacak muhtemelen. Ekrem başkanın kabul etmesinin sebebi, Bahaddin Yetkin'in Balıkesir Belediye Başkanı ile arasının çok iyi olması, o önermiş Ekrem başkana. 
Zaten 25 yaşında Urfa Belediyesi'nde ulaşım müdürü mü ne olmuştu, tamamen torpil, teknik kapasitesi yeterli değil, tek iyi yaptığı şey belediye başkanları ve ulaşım daire başkanlarını pohpohlamaktır. İstanbul adına üzüldüm. başka bir şeyler öğrenmek istersen ifşa olmama sözüne anlatırım. 


Asis elektronik 10 yıldan fazla süredir balIkesir' in ücret toplama işini yapıyor o yüzden araları çok iyiydi.
Asis firması yurt dışında falan çok iş yaptı o yüzden CV'sine yazmıştır hepsini ama biz mesela Hindistanda bi proje almıştık -metrobüs gibi düşün- bu adam geliyordu yarım yamalak ingilizcesiyle başımıza iş açıyordu. 
Adamlara siz ineğe tapıyosunuz ama biz onu yiyoruz demişti gülerek, az kalsın proje iptal oluyordu zor toparlamıştık "

 

VAKIF İŞİ BİTTİ DEDİNİZ, SONUÇ? 


İddiaları dile getiren sosyal medya kullanıcısı İmamoğlu'na şöyle seslendi;
"Bu yanlıştan hemen dönülmesi lazım. yapılan atama tek kelimeyle rezalet!
Vakıflara derneklere cemaatlere yardım işi bitti dediniz. Sonuç? göreve gelenler yine Siyasal islamcılar. Bir cemaatle bağlantısı olan, akşama kadar Cübbeli’yi takip eden bir cemaatçiyi atadınız. Bu görevlere yine bunlar atanacaksa Binali ile aranda ne fark var başkan?"

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.