İmamoğlu kampa girdi: Tatil devam ediyor

İmamoğlu kampa girdi: Tatil devam ediyor

Özellikle Elazığ depreminden hemen sonra Erzurum’da yaptığı tatil nedeniyle çok eleştirilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu şimdi de İBB'nin üst düzey yönetimiyle Sapanca'da kampa girdi.İmamoğlu’nun üst düzey kadrosuyla durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, göreve gelmesinin üzerinden tam 8 ay geçti.

 

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nin ardından oyların yeniden sayılması üzerine 'İstanbul'un kaybedecek bir dakikası bile yok' diyen İmamoğlu, yenilenen ve 23 Haziran'da gerçekleşen seçimlerin ardından üst üste tatile çıkması nedeniyle tepki çekmişti.

 

 

Su fiyatlarında indirim yapacağı vaadinde bulunan İmamoğlu, göreve geldikten sonra suda indirime gitmiş, ardından birkaç ay içerisinde İstanbul’da mahalle statüsünde olan yerleşim yerlerinde su fiyatlarını 1 TL’den 4 TL’ye yükseltmişti. Yapılan zamma ilişkin ilginç bir açıklamada bulunan İmamoğlu, “İndirimden zam yaptık. Dolayısıyla hala zam yapmış olmuyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

 

İstanbul’da toplu ulaşıma rekor düzeyde zam yapan İmamoğlu, daha önce 1-3 durak arası sabit 1,95 TL. olan metrobüs ücret tarifesini, birinci durakta 2,5 TL., ikinci durakta 3 TL., üçüncü durakta 3.5 TL. olarak uygulamaya başladı. Böylece 1-3 durak arasında zam oranı yüzde 79 olarak gerçekleşti.

 

ŞİMDİ DE SAPANCA’YA GİTTİ

Son olarak Elazığ depreminin ardından Erzurum’a kayak yapmaya giden İmamoğlu, “Hayat gelip geçiyor. 8 yaşındaki kızımın çocukluğunu ıskalayamam” demişti. İmamoğlu, şimdi de soluğu Sakarya’nın gözde tatil bölgesi olan Sapanca ilçesinde aldı.

 

 

Göreve gelmesinin 8’nci ayında, durum değerlendirmesi yapacağını açıklayan İmamoğlu’na, İBB’nin üst düzey yönetimi tatilde eşlik ediyor.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILAN KADIN YÖNETİCİ DE KAMPTA

Sapanca’daki kampa, İBB Genel Sekreteri Yavuz Erkut ile İSMEK çalışanlarına ayrımcı ve aşağılayıcı ifadeler kullandığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan ve bu nedenle istifa eden Yeşim Meltem Şişli’nin de bulunduğu 7 genel sekreter yardımcısı, daire başkanları ve 28 iştirak şirketinin genel müdürleri de katılıyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.