İmamoğlu siyaseti ne zaman bırakacağını açıkladı

İmamoğlu siyaseti ne zaman bırakacağını açıkladı

Sivaslı vatandaşlarla bir araya gelen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, siyaseti bırakacağı zamanı açıkladı.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Sivaslı vatandaşlarla bir araya geldi.

Kahvaltının ardından Sivaslılara seslenen İmamoğlu, 'Sivil toplum kuruluşları ve hemşehri dernekleri siyaset üstü olmalıdır. Olduğu gün biz kazanacağız. Olmadığı sürece asla çağdaş bir toplum olduğunuzu düşünmeyin. Onun için mümkünse her iki başkanla konuşun belli ki siyasi kimlikleri devam ediyor, bu işi bıraksınlar gelin federasyonları birleştirin, tek olsun, yakışan odur.' dedi.

İmamoğlu sözlerine şu şekilde devam etti:

'Çocuklarla fotoğraf çekildikten sonra akşam eve gelince eşim bana, ‘Beren kızdı’ deyince, bende niye kızdı diye sordum. Eşim, ‘Babam çocuklarla fotoğraf çektirmesin, istemiyorum. Gördükçe kalbim acıyor’ demiş. Daha 4 yaşındaydı, o siyasi arkadaşım bana dedi ki, sana bir şeyi tavsiye edeyim, ‘Çocukların sevgisini kazanarak siyaset yapmak çok nadir siyasilere nasip olur. Çünkü çocukların sevgisi karşılıksızdır. Hiçbir şey beklemeksizin severler ve o sevgiyi de herkese göstermezler. Sana tavsiyem o çocukların ilgisi ve sevgisi bittiği günde siyaseti bırak’ dedi. Uzaktan takip ediyorum çocuklarla iyi bir diyaloğum var. Hatta üst seviyede var. Size söz veriyorum çocukların o derin sevgisi bittiği gün ben siyaseti bırakacağım.' dedi.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.