İmamoğlu son durumunu çektiği video ile paylaştı

İmamoğlu son durumunu çektiği video ile paylaştı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Covid-19 testinin pozitif çıktığı ve hastanede tedavisinin sürdüğü bildirildi. İmamoğlu çektiği video ile durumuyla ilgili bilgi verdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi süreci başlayan Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" dedi.

 

İMAMOĞLU’NDAN GÖRÜNTÜLÜ MESAJ  

İmamoğlu, Twitter hesabından görüntülü bir mesaj paylaştı. İmamoğlu, "Covid 19 testim pozitif çıktı, tedavi sürecim başladı. Sağlık durumum şu an iyi, ilgi gösteren herkese teşekkürler. Sağlığınıza ve önlemlere mutlaka dikkat edin, hepinizi seviyorum" dedi.

 

Covid 19 testim pozitif çıktı, tedavi sürecim başladı. Sağlık durumum şu an iyi, ilgi gösteren herkese teşekkürler. Sağlığınıza ve önlemlere mutlaka dikkat edin, hepinizi seviyorum.

 

HASTANE  AÇIKLAMA YAPTI

İmamoğlu’nun tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nden yapılan açıklamada ise “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu 23 Ekim 2020 tarihinde saat 22:00′ da üst solunum yolu enfeksiyonu belirtileri ile Amerikan Hastanesi'ne başvurmuştur. Yapılan incelemede COVID-19 testi pozitif bulunmuştur. Kendisinin sağlık durumu iyi olup, hastanemizde tedavi edilmektedir.” denildi.

 

YAVAŞ VE SOYER’DEN TWEET İLE “GEÇMİŞ OLSUN” MESAJI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız @ekrem_imamoglu ‘nun Covid-19 testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrendim. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir an evvel sağlığına kavuşmasını diliyorum. Bu zor günleri dayanışma içinde aşacak, birlikte başaracağız.” açıklamasını yaptı.

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise “Sevgili Ekrem başkanımız en kısa zamanda sağlığına kavuşarak görevinin başına dönecektir. Bu zor günleri omuz omuza dayanışmayla aşacağız” dedi.

 

VALİ TELEFONLA ARADI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya corona virüse yakalanan Ekrem İmamoğlu’nu telefonla aradığını belirterek, sosyal medya hesabından “Covid-19 test sonucu pozitif çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nu arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Allah’tan acil şifalar dilerim.” paylaşımını yaptı.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.