İmamoğlu ve Akşener Kılıçdaroğlu'na operasyon mu düzenliyor?

İmamoğlu ve Akşener Kılıçdaroğlu'na operasyon mu düzenliyor?

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylığına her seferinde set çeken İYİ Parti lideri Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Kılıçdaroğlu’na operasyon düzenlediği konuşuluyor.

İmamoğlu cephesi 'mağduriyet' algısı oluşturarak Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kolları sıvadı. Kılıçdaroğlu'nun adaylığı her seferinde veto eden Meral Akşener ise Saraçhane'de İmamoğlu'na sarılarak net bir mesaj verdi. İmamoğlu ile Akşener, hapis kararı sonrası mutluluklarını gizleyememesi dikkat çekti. Adaylığın gittiğini düşünen Kılıçdaroğlu ise apar topar İmamoğlu’nun yanına geldi.

 

TWİTTER HESABINDAN İMAMOĞLU'NUN CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞINA İLİŞKİN BİR TWEETİ BEĞENDİ

 

Kılıçdaroğlu'nun adaylığına her seferinde set çeken Meral Akşener de Ankara'dan yola çıkıp Saraçhane'de İmamoğlu'na sarılarak safını belli etti. "Bu şarkı burada bitmeyecek diyen" Akşener'den manidar bir adım daha geldi. İP lideri Twitter hesabından Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin bir tweeti beğendi.

 

KILIÇDAROĞLU APAR TOPAR GELMEK ZORUNDA KALDI

 

Bu gelişme sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya programını iptal etti ve Türkiye'ye dönmek için harekete geçti.

Doğrudan İstanbul'a gideceğini aktaran Kılıçdaroğlu, "Ekrem Bey'le görüştüm" dedi.

İstanbul'a ayak basan Kılıçdaroğlu'nu havalimanında Ekrem İmamoğlu, Canan Kaftancıoğlu ve Mansur Yavaş karşıladı. CHP lideri daha sonrasında Saraçhane'ye geçti.

 

MUHALEFET ALGI OPERASYONUNA GİRİŞTİ

 

Karardan AK Parti hükümetini sorumlu tutan muhalefet, 'İmamoğlu'nun siyasi kariyerinin engellendiği' iddialarıyla yargıyı hedef aldı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, karara ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu karara karşı istinaf ve temyiz yolu açıktır. Yargılama süreci devam etmektedir." diye konuştu.

AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç ise A Haber canlı yayınında, İmamoğlu hakkında verilen mahkumiyet kararına ilişkin, "İstinaf ve temyiz yolu açık olan bir karar üzerinden fırtına kopararak mağduriyet algısı oluşturmanın kimseye faydası yoktur." ifadesini kullandı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.