İmamoğlu'ndan Akşener'e: Muhatap almayacağım

İmamoğlu'ndan Akşener'e: Muhatap almayacağım

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in "Eli genel merkezde gözü başka mevkilerde" ifadelerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yanıt geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Ticaret Odası ( İTO ) Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç’i makamında ziyaret etti. Odanın Eminönü’ndeki merkezine gerçekleşen görüşmenin ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

İmamoğlu’na İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Eli genel merkezde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez” şeklindeki kendisini hedef alan açıklaması soruldu.

İmamoğlu “Ben açıkçası bu seçim döneminde çoklu bir rakiple karşı karşıyayım. İstanbul'da rakibimiz olan birçok arkadaşımıza, birçok hemşerimize ya da siyasi parti temsilcisine ya da onları temsilen yapılan bir takım siyasi müzakerelerde, konuşmalarda şahsıma dönük tutarlı, tutarsız, yalan-yanlış, eksik fazla, adı her neyse yorumlar yapılacaktır. Bu yapılan yorumları ben hiç muhatap almayacağım. Ama İstanbul'a dair bir proje ya da İstanbul'da yaptığımız bir işe dönük bir tarif olur ise bu kapsamda elbette cevabını veririm. Ama söylenen siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan birtakım tariflere asla muhatap olmayacağım. Bunun ismi A, B partisi ya da A, B partisinin lideri benim için fark etmiyor. Benim işim şu anda İstanbul seçimine dair 16 milyon insanımıza geçtiğimiz 5 yılın hesabını vermek, önümüzdeki 5 yılla ilgili de tasarruflarımızı ve tasarımlarımızı aktararak en güçlü şekilde demokratik bir zeminde tarihi oy rekoru kırarak inşallah tekrar seçilebilmek. Tek yolculuğum bu.”

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.