İmamoğlu'ndan Kadıköy'deki patlamayla ilgili açıklama: 'Doğal gaz kaynaklı değil'

İmamoğlu'ndan Kadıköy'deki patlamayla ilgili açıklama: 'Doğal gaz kaynaklı değil'

Kadıköy'de meydana gelen patlama sonrasında 3 kişinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Konuyla alakalı açıklama yapan İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, patlamanın doğal gaz nedeniyle olmadığını belirtti.

Kadıköy’de bir binada bilinmeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın ekipler tarafından kontrol altına alınırken İstanbul Valisi Ali Yerlikaya doğal gaz patlaması nedeniyle 3 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

 

İMAMOĞLU: PATLAMA DOĞAL GAZ KAYNAKLI DEĞİL
 

Vali Yerlikaya'nın doğal gaz patlaması ifadesini kullandığı açıklamasının hemen ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da bir paylaşım yaptı. Patlamanın doğal gaz kaynaklı olmadığını söyleyen İmamoğlu, olayın nedeninin Emniyet'in raporu sonrası netleşeceğini söyledi.

 

"SEBEBİ EMNİYET RAPORU SONRASI NETLEŞECEK"


Paylaşımında İmamoğlu, "İstanbul Fikirtepe'deki 3 katlı binada patlama nedeniyle çıkan yangın kontrol altına alındı. İlk tespitlerimize göre patlama doğalgaz kaynaklı değil. Maalesef yangında can kaybı da var. Olayın nedeni Emniyet Teşkilatımızın raporu ile netleşecek" ifadelerine yer verdi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.