İmamoğlu'ndan Sarıgül'e çağrı: Zaman geç değil

İmamoğlu'ndan Sarıgül'e çağrı: Zaman geç değil

CHP İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu, DSP’den aday olan Mustafa Sarıgül’e “Bugün itibariyle, Şişli'den, anlamlı bir ilçeden, doğru bir merkezden çağrı yapıyorum. Zaman geç değildir.” diye çağrıda bulundu.

CHP İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu, partisinin Şişli Belediye Başkan adayı Muammer Keskin'in ''Hayalimdeki Şişli Proje Tanıtım Buluşması''na katıldı.

ZAMAN GEÇ DEĞİLDİR

CHP İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu, partide yer bulamayınca DSP’den Şişli adayı olan Mustafa Sarıgül’e çağrıda bulundu. İmamoğlu, ''Bir an kızmış, öfkelenmiş, kendine başka bir yol seçmiş arkadaşlarımız olabilir. Bugün itibariyle, Şişli'den, anlamlı bir ilçeden, doğru bir merkezden çağrı yapıyorum. Zaman geç değildir. Arkadaşlarımızın bir kez daha düşünüp, yol ayrımında değil, yol birliğinde buluşmalılar. 31 Mart'a kol kola yürümeliyiz. Aksi taktirde, bu sadece bir siyasal süreç değil, toplumsal bir süreç olduğunu, halkın süreci tüm vicdanıyla, ahlakıyla, adaletiyle takip ettiğini görüyorum” dedi.

İKAZIMIZI DİKKATE ALMAZSA HALK HESABINI VERİR

İmamoğlu, Mustafa Sarıgül’ün bu duyum ve bu ikazı duyacaklarını düşündüğünü belirterek, “Eğer, bunu dikkate alırlarsa mutlu olurum. Ama dikkate almazlarsa, bizimle bir hesapları yok ama halk hesabını verir'' dedi.

MÜJDE AR’DA KATILDI

CHP Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in ''Hayalimdeki Şişli Proje Tanıtım Buluşması'', Şişli'deki Grand Cevahir Otel'de gerçekleştirildi. ''Şişli Bizim, İstanbul Bizim'', ''Birleşe Birleşe Kazanacağız'' sloganlarının atıldığı etkinlik öncesinde çalınan şarkılar ve marşlar, yaklaşık 2 bin kişilik topluluğu coşturdu. Tanıtım buluşmasına İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, CHP milletvekilleri, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve sanatçı Müjde Ar'ın da aralarında bulunduğu birçok tanınmış sima katıldı.

BASİT SEBEBPLERDE BURUN KIVIRAMAZ

Etkinlikte ilk konuşmayı İmamoğlu, “Tüm Türkiye'ye, İstanbul'dan, ilçelerinden ve birçok kazanacağımız şehirden ispat etmek ve kazandırmak zorundayız ki, Türkiye, yeniden moralli, mutlu, bir arada, özgür ve barış içinde bir ülkeye dönüşsün. O anlamda bu yerel yönetim seçimlerindeki sorumluluk, hepimiz için derin bir sorumluluktur. Hiç kimse, basit sebeplerle burun kıvıramaz. Oturduğu yerden ayağa kalkmalı, basit sebeplerle kendini dışarı itmemeli, ayrışmamalı, bütünleşmeli ve birleşmelidir.

KIZMIŞ ÖFKELENMİŞ ARKADAŞIMIZ OLABİLİR

Buradan çağrımdır. (''Birleşe birleşe kazanacağız'' sloganı). Bir an kızmış, öfkelenmiş, kendine başka bir yol seçmiş arkadaşlarımız olabilir. Bugün, başka bir gündür. Bu yerel seçim, başka bir ihtiyaç seçimidir. Türkiye'nin moral seçimidir. Sadece İstanbul ittifakı için değil, Türkiye'nin ittifakı için, milletçe, farklı bir görüşe, farklı bir yönelişe yürümek için başka bir yerel seçimdir.

MUSTAFA SARIGÜL’E ÇAĞRI: ZAMAN GEÇ DEĞİLDİR

Bugün itibariyle, Şişli'den, anlamlı bir ilçeden, doğru bir merkezden çağrı yapıyorum. Zaman geç değildir. Arkadaşlarımızın bir kez daha düşünüp, yol ayrımında değil, yol birliğinde buluşmalılar. 31 Mart'a kol kola yürümeliyiz. Aksi taktirde, bu sadece bir siyasal süreç değil, toplumsal bir süreç olduğunu, halkın süreci tüm vicdanıyla, ahlakıyla, adaletiyle takip ettiğini görüyorum. Bu duyurumu, bu ikazımı duyacaklarını düşünüyorum. Eğer, bunu dikkate alırlarsa mutlu olurum. Ama dikkate almazlarsa, bizimle bir hesapları yok ama halk hesabını verir'' şeklinde konuştu.

Bunun üzerine kalabalıktan ''Rantçı değil halkçı yönetim'' sloganı geldi.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.