İmamoğlu'ndan toplu intiharlar hakkında açıklama...

İmamoğlu'ndan toplu intiharlar hakkında açıklama...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, son günlerde siyanürlü toplu ölümlere ilişkin ilk kez konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, son günlerde siyanürlü toplu ölümlere ilişkin ilk kez konuştu.

 

İmamoğlu'nun dün Londra'da yaptığı konuşmada ölümlere ilişkin "İnsanlarımız bilinmeyen sebeplerle hayatlarına son veriyorsa bunun sebebi; bugüne kadar İstanbul görevini yapmadı demektir.

 

Çünkü İstanbul, Türkiye’nin motor gücüdür. İstanbul iyiyse, Türkiye de iyi olur. İstanbul’da yönetim ahlakı varsa, inanın o Türkiye’ye de yansır. İstanbul’da kamu hukuku korunuyor, insanlara iyi davranılıyorsa Türkiye’ye yansır" ifadelerini kullandı.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Londra’daki temasları kapsamında, dün kentte yaşayan Türklerle buluştu.

Londra’daki Dominion Centre’ı dolduran yaklaşık 500 kişi, İmamoğlu’nu, alkışlar ve “Ekrem Başkan” tezahüratıyla karşıladı. Etkinlikte ilk konuşmayı CHP İngiltere Birliği Başkanı Kazım Gül yaptı.

 

Gül, konuşmasının ardından birliğin yönetim kurulu üyelerini sahneye çağırdı. Daha sonra İmamoğlu da gurbetçi vatandaşların yoğun sevgi gösterileri ve alkışları eşliğinde platforma davet edildi.

 

Başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle toplu fotoğraf çektiren İmamoğlu, konuşmasında, 31 Mart ve 23 Haziran seçim süreçlerinde ve sonrasında yaşanan konulara değindi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.