İmamoğlu'nu tehdit eden CHP'li ihraç ediliyor

İmamoğlu'nu tehdit eden CHP'li ihraç ediliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu e-mail yoluyla tehdit ettiği için gözaltına alınan Tuna Görgünoğlu'nun CHP üyesi olduğu öğrenilmişti. CHP'den Güngöroğlu'nun ihraç edileceği açıklaması geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na e-posta gönderen ve  "Senin kanını akıtır, sana içiririm", "Öldüreceğim kişiye önceden haber veririm" şeklindeki ifadelerle tehdit eden Tuna Görgünoğlu'nun CHP üyesi olduğu ortaya çıktı.

CHP ANKARA İL BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, "Bugün bazı basın organlarında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun, mail yoluyla tehdit eden Tuna Görgünoğlu adlı şahsın ilimiz Etimesgut ilçesi üyesi olduğu bilgisi yer almıştır" hatırlatmasında bulunarak şunları söyledi:

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURDU

Kayıtlarımızın incelenmesinde; adı geçen şahsın milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulunduğu, parti üyesi olmadığı için de üyelik kaydının bu sırada yapıldığı anlaşılmıştır. Ancak adı geçen şahıs, Etimesgut İlçe Örgütümüz tarafından hiç tanınmadığı gibi adaylık başvurusundan sonra herhangi bir parti çalışmasına katılmadığı tespit edilmiştir. Gerek eğitimleri ve gerekse çalışma hayatı ile ilgili verdiği bilgilerin de doğru olmadığı anlaşılmaktadır.

DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ
Haberler ve bilgilerin elde edilmesi üzerine İl Yönetim Kurulumuz, video konferans yoluyla bu gün yaptığı olağanüstü toplantıda, Tuna Görgünoğlu’nun Tüzüğümüzün 64 ve 68/1-b, Disiplin Yönetmeliğimizin 15/1-b ve 27/1 maddeleri uyarınca, tedbirli olarak, kesin çıkarma talebiyle il disiplin kuruluna sevkine karar verilmiştir.

 

İMAMOĞLU'NA BU E-MAİLİ ATMIŞTI

imamoglu-005.jpg

 

 

 

korona-haberleri-icerik.jpg

y-002.jpg

siyasetcafe.png

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.