İmamoğlu'nun finansörü Erdoğan'ın elinden plaket aldı! O poz için 2 Milyon TL ödedi

İmamoğlu'nun finansörü Erdoğan'ın elinden plaket aldı! O poz için 2 Milyon TL ödedi

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin düzenlediği 'Yılın Medya Oscarları' töreninde İmamoğlu'nun finansörü Murat Kapki'nin plaket alması dikkatlerden kaçmadı.

Önceki gün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) 2019 yılı Medya Oscar Ödülleri Töreni'ne katılmış, kazananlara ödüllerini vermişti.

Plaket verilen isimler arasında reklamcı ve iş insanı Murat Kapki de bulunuyordu.

Kapi Erdoğan'ın elinden aldığı ödülü sosyal medya hesabından, “Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin çatısı altında, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin elinden bu plaketi almak şahsım ve firmam adına büyük bir onurdur” ifadeleriyle paylaştı.

 

asasas-002.JPG

 

İMAMOĞLU'NUN SPONSORU!

 

Murat Kapki ismi özellikle Olay Tv'nin kapanmasının ardından basında sıkça duyulan bir isim.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun perde arkasından patronluğunu yaptığı belirtilen Olay TV'nin, Hüseyin Köksal ve kardeşi ile Murat Kapki'nin kurduğu reklam şirketleri üzerinden fonladığı iddia ediliyordu.

Bu iddialar tüm sıcaklığını korurken Erdoğan'ın ödül gecesine sponsor olan Murat Kapki'ye plaket vermesi dikkat çekti.

Sadece birkaç gün önce medyada yaşanan gelişmeler dikkate alındığında, "İmamoğlu'nun kapanan kanalının finansörüne verilen bu plaket neyin nesiydi?" sorusu akıllara düştü.

İddiaya göre; Murat Kapki, Medya Oscarları Töreni için RTGD'ye 2 milyon TL ödedi ve bunu yakın çevresinde de dillendirmeye başladı. 

Zaten törende plaket aldığı fotoğrafın altına yazdığı not da her şeyi aydınlatıyordu. Sonuçta adı Olay TV'nin sponsorları arasında geçen Kapki, amacına ulaşmış oldu. Söz konusu fotoğraf da derin mesajları ile bir yönüyle törenin önüne geçti.

 


YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum