İmamoğlu'nun fonladığı Oda TV'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki! 'İstanbul'dan saksı olsun diye mi çağırdın?'

İmamoğlu'nun fonladığı Oda TV'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki! 'İstanbul'dan saksı olsun diye mi çağırdın?'

Gazeteci Soner Yalçın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Yalçın, "Kılıçdaroğlu, siyasi yasak getirmek istenen İmamoğlu'nu neden kürsüye davet etmedi? İstanbul'dan saksı olması için mi çağırdı?" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki adaylık geriliminde yeni bir gelişme yaşandı.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu CHP Grup Toplantısı’na davet etti. İkili toplantı öncesi görüştü, salona birlikte girdi. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun adaylığının önünü net şekilde kapatırken, kendi adaylığını ilan edercesine ifadeler kullandı.

İmamoğlu’nun fonladığı medyada yer alan Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın, İmamoğlu’nun bu toplantıda konuşturulmamasına imalı bir tweet ile tepki gösterdi.

 

“SAKSI OLSUN DİYE Mİ ÇAĞIRDIN?”

 

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından bir paylaşım yapan Gazeteci Soner Yalçın, “Kılıçdaroğlu, siyasi yasak getirmek istenen İmamoğlu’nu neden kürsüye davet etmedi? İstanbul’dan saksı olması için mi çağırdı?” dedi.

 

İMAMOĞLU’NUN KONUŞMA METNİ ELİNDE KALDI

 

Gazeteci Nevşin Mengü, İmamoğlu’nun bir konuşma metni hazırladığını, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun kürsüye davet etmesi ihtimaline karşı hazırlıklı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, mahkeme kararı sonrası adaylığı öne çıkan İmamoğlu’nu kürsüye davet etmedi, herhangi bir konuşma yaptırmadı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.