İmamoğlu'nun Karadeniz gezisine götürülen gazetecilerin masraflarını kim karşıladı?

İmamoğlu'nun Karadeniz gezisine götürülen gazetecilerin masraflarını kim karşıladı?

Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turu ile beraberinde götürdüğü gazeteciler için harcadığı yol ve otel masraflarının kim tarafından karşılandığı merak konusu oldu.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olmak için şartları zorlayan Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz günlerde Karadeniz turuna çıktı. Karadeniz turuna çıkan İmamoğlu'nun VIP otobüsüne aldığı bazı gazeteciler ile çıkan fotoğrafı ise ülke gündemine oturdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turu kapsamında Rize, Artvin ve Trabzon'da düzenlediği mitingleri sırasında paylaştığı fotoğrafa tepkilerin gelmesi üzerine İmamoğlu 'Vız gelir tırıs gider' sözleriyle karşılık verdi.

İmamoğlu'nun bu sözlerine de bir çok isimden tepki geldi hatta İmamoğlu sosyal medya hesaplarında büyük bir takipçi kaybetti.

 

MASRAFLARI KİM KARŞILADI?

 

Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turu ile beraberinde götürdüğü gazeteciler için harcadığı yol ve otel masraflarının kim tarafından karşılandığı da merak konusu oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri "Karadeniz turuna götürülen gazetecilerin yol ve otel masrafları belediye bütçesinden mi karşılandı?" sorusunu "Üç günlük gezide hiçbir kamu kaynağı kullanılmamıştır" sözleriyle yanıtladı. Yetkililer, "Masraflar ne şekilde karşılandı?" sorusuna da aynı yanıtı verdi ve bilgi vermekten kaçındı.

 

İMAMOĞLU'NUN OTOBÜSÜNDEKİ GAZETECİLER KİMLERDİ?

 

VIP lüks minibüste Ertuğrul Özkök, Nagehan Alçı, İsmail Saymaz, Akif Beki, Özlem Gürses gibi isimler yer aldı. İmamoğlu'na toz kondurmayan sözde sanatçıların en çok eleştirdiği isimler arasında Akif Beki ve Nagehan Alçı yer aldı.

 

KILIÇDAROĞLU ELEŞTİRİLER KARŞISINDA YORUM YAPMADI

 

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'na yönelik eleştiriler karşısında yorum yapmadı ve söylenenleri not aldı. Kılıçdaroğlu, bu konu ile ilgili yalnızca "Vatandaşın en büyük gündemi yoksulluk, işsizlik, hayat pahalılığı yani ekonomi. Biz ekonomiyi konuşalım" ifadesini kullandı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.