İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na karşı darbe toplantısı ifşa oldu!

İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na karşı darbe toplantısı ifşa oldu!

Ekrem İmamoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki 'değişim' gerilimi büyürken, İmamoğlu'nun zoom üzerinden A Takımı ile yaptığı değişim toplantısının kaydı Youtube'da paylaşıldı.

Seçimlerde arkasına HDP ve PKK desteğini almasına rağmen büyük bir hezimet yaşayan Kemal Kılıçdaroğlu istifaya yanaşmazken, seçimin faturasını MYK ve danışmanlarına kesti.

 

KILIÇDAROĞLU DEĞİŞİM ÇAĞRILARINI PAS GEÇTİ

 

Kılıçdaroğlu ayrıca bu olay sonrası değişim çağrılarına karşı "mücadeleye devam" mesajı vererek genel başkanlığa yeniden aday olacağının sinyalini verdi.

 

"MENZİLE YÜRÜMEKTE KARARLIYIM" DEDİ SİTE KURDU

 

İmamoğlu ise "Menzile yürümekte net olarak kararlıyım. Değişim şarttır." ifadelerini kullanarak Kılıçdaroğlu'na değişim konusunda net bir mesaj verdi ve hatta "İktidar için değişim" temalı bir internet sitesi kurdu.

 

CHP'DE DARBE HAZIRLIĞI

 

Bu gelişmeler yaşanırken YouTube'ta yayınlanan bir video CHP'nin ortasına bomba gibi düştü.

Görüntülerde Ekrem İmamoğlu'nun CHP'nin önde gelen isimleriyle online bir toplantı düzenlediği görülürken Kılıçdaroğlu'nu devirmek için Bülent Tezcan, Engin Altay, Tekin Bingöl, Onursal Adıgüzel ve birkaç önde gelen ismin de devrede olduğu görülüyor.

 

 

TAM GAZ DİLEKÇE HAZIRLIĞI

 

Görüntülerde PM üyelerinin ve il başkanlarının imza attığı bir dilekçe üzerinde çalışmalar yapıldığı görülürken, imza verenlerin imzalarını geri çekmemesi için de baskı yapıldığı anlaşılıyor.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.