İmamoğlu’nun ortağının skandal görüntüleri: Vurun, öldürün!

İmamoğlu’nun ortağının skandal görüntüleri: Vurun, öldürün!

CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu'nun proje ortaklığı yaptığı, Gül İnşaat'ın sahibi Metin Gül'ün skandal görüntüleri ortaya çıktı. Gül, proje alanına gelen AK Parti'li yöneticiyi önce darp etti, sonra da "Vurun, öldürün” diyerek linç ettirdi!

Son günlerde gergin ve sinirli tavırları ile dikkat çeken ve sicilinde "karakol basarak polis tehdit etmek" gibi hadiseler bulunan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun birlikte çalıştığı iş adamlarının da kaba kuvvete tevessül ettiği ortaya çıktı.

İmamoğlu, 2015 yılında belediye başkanı olduğu dönemde İstanbul Beylikdüzü ilçesi Kavaklı sahil bölgesinde Gül Proje ile birlikte 1156 konuttan oluşan Vira İstanbul projesine imza atmıştı.

Ekrem İmamoğlu, projelerin detaylarını, Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül ve Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gül ile birlikte ortak basın toplantısı düzenleyerek kamuoyuna duyurmuştu.

Ancak, kupon arazilerin yüzde 35 oranıyla ve hasılat paylaşımı yöntemiyle Gül İnşaat'a verilmesi eleştiri konusu olurken, projenin ÇED (Çevresel Etki Değerlendirmesi) kararı alınmadan hayata geçirildiği ve inşaatta ağaç katliamı yapıldığı yönünde de şikayetler gündeme geldi.

 

"ÖLDÜRÜN" TALİMATI

Diğer yandan, Vira İstanbul projesini alan Gül İnşaat sahibi Metin Gül, inşaat esnasında ağaçların kesildiği ihbarı üzerine olay yerine gelen AK Parti'li yönetici Oğuzhan Karahan’ı darp etti, yanındaki işçilere “Vurun, öldürün” talimatı vererek hedef gösterdi.

Ağaçların katledilmesine kayıtsız kalmayan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Karahan'ın olay yerinde inceleme yapmak isterken barbarca darp edildi.

 

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.