İmamoğlu'nun sağ kolu Necati Özkan'dan CHP'ye 832 bin liralık dava!

İmamoğlu'nun sağ kolu Necati Özkan'dan CHP'ye 832 bin liralık dava!

İstanbul Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sağ kolu Necati Özkan'ın CHP'ye 832.500.42 TL dava açtığı ortaya çıktı.

Pandemi döneminde 'AK Parti bağış hesaplarımıza el koydu' diye isyan eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP'li belediyeler, son günlerde yaşanan orman yangınlarının ardından meydanlarda boy göstermeye başladı.

CHP'li vekiller THK uçaklarıyla ilgili 'Uçakları bize verin biz tamirlerini yaptıralım' diyerek açıklamalarda bulundu.

'Bütçemiz yetersiz' diye ağlayan CHP bir anda gömü bulmuş gibi davranmaya başladı ve hükümeti karalamak adına daha önce ses çıkarmadıkları uçaklarla bir anda ilgilenir oldular.

 

İMAMOĞLU'NUN SAĞ KOLUNDAN CHP'YE DAVA

 

Tüm bunlar yaşanırken Yenilik Partisi Bilişim Komisyonu Başkanı Ali Hıdır Dinçer, İstanbul Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sağ kolu Necati Özkan'ın CHP'ye açtığı davayı gündeme getirdi.

Dinçer, paylaşımına 'Ey ATATÜRK'çüler Bu evrak Ekonun sağ kolu, ATATÜRK Düşmanı Necati Özkanın @herkesicinCHP den söğüşlediği paraların bir kısımı.  Şu an savunduğunuz @ekrem_imamoglu nun kimlerle çalıştığını görün... Eko şu an felaketi fırsata çevirmek için uçak bakım konusunu attı ortaya.' notunu düştü.

 

asasasa-003.JPG

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.