İmamoğlu'nun yeni kanalı Olay TV'nin kadrosu ve yayın tarihi belli oldu!

İmamoğlu'nun yeni kanalı Olay TV'nin kadrosu ve yayın tarihi belli oldu!

Yeni sahibinin Ekrem İmamoğlu olduğu konuşulan ve 1 Ekim'de İstanbul'da yeniden yayın hayatına başlayacak olan Olay TV'nin kadrosu dikkat çekici... 

Cavit Çağlar'ın sahibi olduğu ve yıllarca Bursa'da yayın yapan yerel televizyon kanalı Olay TV kısa süre önce satılarak, yeni patronajın kararı ile merkezini İstanbul'a taşıdı. 

Sol medyada yer alan iddialara göre, perde arkasındaki patronunun CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğu belirtilen Olay TV, 1 Ekim'de izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kanal D'nin eski Haber Koordinatörü olan İBB'nin Basın Koordinatörü ünlü gazeteci Süleyman Sarılar'ın yöneteceği Olay TV'nin danışmanlığını ise NTV'nin kurucusu Nuri Çolakoğlu yapacak.

Bugün, Kağıthane'de modern bir binada yayın yapacak Olay TV'nin haber merkezinin koridorundan bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Sarılar, fotoğrafa 'Nerede kalmıştık' notunu düştü.

 

NEVŞİN MENGÜ DE KADRODA

 

Ankara Temsilciliği için Özlem Akarsu Çelik ile el sıkışan kanal, son olarak Nevşin Mengü'yü de kadrosuna kattı.

Diğer yandan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, kanal ile kendisi arasında kurulan ilişkiyi şimdiye kadar yalanlamaması da dikkat çekti.

 

SIR İBB İHALESİNDE Mİ GİZLİ?

 

İBB'nin çıktığı son ihale ise söylentilerin doğru olduğu yönündeki görüşleri bir kat daha güçlendirdi.

İBB Reklam Yönetimi Müdürlüğü tarafından verilen ihalenin şartnamesinde bir televizyon kanalının ihtiyacı olacak tüm teknik malzeme ve hizmetlerin yer aldığı görüldü.

Haber içerik yazılımı, yazılımın barındığı sunucu ve yayın arşivleme donanımlarının yer aldığı 'İçerik Odası' ile ilgili detayların yer aldığı şartnamede istenen malzemeler ise dikkat çekti.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum