İmzalar atıldı, bir devir kapandı… Aydın Doğan artık medyada yok!

İmzalar atıldı, bir devir kapandı… Aydın Doğan artık medyada yok!

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu Doğan Medya’nın satışı resmi olarak gerçekleşti. İmzalar atıldı ve bir devir sona erdi! İşte ayrıntılar;

Türkiye'nin en büyük medya grubu olan  Doğan Medya'nın satışı resmi olarak gerçekti. Devir teslim işlemleri tamamlandı.

Türkiye’nin ve tüm dünyanın gündemine oturan Doğan Medya’nın satışı, Erdoğan Demirören'in yönetiminde olan Demirören Medya Grubu'na yapıldı. Resmi imzalar atıldı ve bir dönem resmen sona erdi.

Doğan Holding’in Üsküdar Altunizade’deki yönetim binasında dün gerçekleşen satış işlemleri için toplantıya Doğan Medya Grubu adına Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ile Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ve avukatları katılırken, Demirören Holding adına ise Yıldırım Demirören, Meltem Demirören ve avukatları katıldı.

dogan-medya-resmen-satildi.jpg

MEDYA GRUBU ŞİRKETLERİNİN HEPSİ SATILDI

Doğan Medya Grubu bünyesinde bulunan Posta, Fanatik, DHA, Doğan TV, Kanal D, CNN Türk, Hürriyet, YAYSAT ve D Smart artık Demirören Medya Grubu’na geçmiş oldu.

 Doğan Medya'nın patronu kim olacak? Altaylı yazdı

Demirören Holding, bu satış karşılığında Doğan Medya Grubu’na yaklaşık 890 milyon dolar ödeme yapacak.

VEDA ZAMANI

Satış işlemlerinin tamamlanmasının ardından, çalışanlarıyla bugün son kez biraraya gelecek olan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, saat 10.30’da Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı ile birlikte Trump Towers’ta bulunan Posta Gazetesi ve Doğan Burda Dergi Grubu’na, ardından da saat 11.30’da Hürriyet Dünyası ve Doğan TV’ye gelerek çalışanlarıyla vedalaşacak.
siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum