İnce, Darbe gecesi neredeydi? Ortaya çıktı

İnce, Darbe gecesi neredeydi? Ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin darbe gecesi nerede olduğu ortaya çıktı. İşte flaş haberin ayrıntıları;

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin 15 Temmuz hain darbe girişiminde nerede olduğu belli oldu. Muharrem İnce’nin 15 Temmuz’da Balıkesir’deki yazlıkta olduğu ileri sürüldü.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Fetullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz kanlı darbe girişimi gecesi nerede olduğu sır gibi saklanıyordu. Muharrem İnce'nin o gece nerede olduğunun sırrı çözüldü.

15 TEMMUZ’DA YAZLIKTAYDI

Muharrem İnce'nin o gece CHP Yalova İl Genel Meclis Üyesi kardeşi Hüseyin İnce ile birlikte Balıkesir'deki yazlıkta tavla oynadıkları kaydedildi. İnce'nin yakınlarının anlattığına göre, o gece İnce ve kardeşi tavla oynarken darbe girişimi olduğunu öğrendi.

Muharrem İnce'nin eşinin de Balıkesirli olduğu biliniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ihanet girişimine karşı halkı meydanlara davet ettiği dakikalarda İnce'nin aynı yazlıkta evde bulunduğu iddia edildi.

Darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz 2016 gecesinde İnce'nin genel başkanı konumundaki Kemal Kılıçdaroğlu da İnce gibi "güvenli evde" kalmayı tercih edenler arasında bulunuyordu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.