İnce'den 6'lı masa eleştirisi: Altın günü olarak devam ediyor!

İnce'den 6'lı masa eleştirisi: Altın günü olarak devam ediyor!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 6 siyasi partinin ittifakı hakkındaki sorulara yanıt verdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 6'lı masa ile ilgili "Bir ittifakın başarılı olması için önce ilkelerinin olması gerekiyor ama ortada aday yok, üzerinde uzlaştıkları metin yok. Gerisi altın gününe döner. Kimin evinde toplanıyorlarsa birer çeyrek altın versinler. Şu anda altın günü olarak devam ediyor." dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, basın mensuplarının 6 siyasi partinin ittifakı hakkındaki sorusuna şöyle cevap verdi:

 

"ŞU ANDA ALTIN GÜNÜ OLARAK DEVAM EDİYOR"


"Bir ittifakın başarılı olması için önce ilkelerinin olması gerekiyor ama ortada aday yok, üzerinde uzlaştıkları metin yok. Gerisi altın gününe döner. Kimin evinde toplanıyorlarsa birer çeyrek altın versinler. Şu anda altın günü olarak devam ediyor."

 

Eski bakanlardan Yaşar Okuyan'ın kendilerine yönelik, "Partinin finansmanını nereden sağladığına" ilişkin soru üzerine İnce, şunları söyledi:

 

"Yaşar Okuyan muhasebeden anlamayabilir. TÜRMOB'a da çağrıda bulunuyorum. Yanına mali müşavir, muhasebeci, ekonomist kimi istiyorsa alsın, partinin genel saymanına talimatımdır, Yaşar Okuyan yanında muhasebecilerle geldiğinde partinin hesaplarını açın, gösterin. Kim gelirse denetlenmeye açığız."


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.