İnce'den Babacan'a ağır yanıt: Maskesini kendi düşürdü

İnce'den Babacan'a ağır yanıt: Maskesini kendi düşürdü

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Deva Partisi lideri Ali Babacan'ın ‘İnce ikinci tura kalırsa İnce’ye oy vermem’ sözlerine yanıt verdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “İkinci tura kalırsa İnce’ye oy vermem” diyen Ali Babacan’a yanıt verdi.

 

İnce, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

“Babacan, Babala TV’de ‘İnce ikinci tura kalırsa İnce’ye oy vermem’ demiş. Bu tipler hiçbir zaman referansını Atatürk’ten alan bu toprakların evlatlarına destek olmazlar. İpleri hep dışarıdadır. FETÖ’cülerin ve onları destekleyenlerin oylarını istemediğimi söylemiştim. Kendisine, açıklaması için ve maskesini kendi düşürdüğü için teşekkür ederim.”

 

HUKUKUM OLMADI OLMAYACAK

 

Babacan ve İnce geçtiğimiz ay da benzer bir tartışma yaşamıştı. Geçtiğimiz ay Habertürk’te yayınlanan bir programa katılan Babacan kendisine yöneltilen, “Muharrem İnce, Millet İttifakı’na gelir mi?” sorusuna “Sayın Muharrem İnce’den görüşme talebi yok” diyerek yanıt vermişti. Bunun üzerine İnce, yine sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Sayın Ali Babacan’ın hakkımda söylediği ‘Bizim eskiden de bir hukukumuz yok ki Sayın İnce’yle’ sözü, sonuna kadar doğru. Benim ne geçmişte ne de bugün bu tiplerle bir hukukum olmadı, olmayacak” yanıtını vermişti.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.