İnce’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şok sözler: “Jinekolog Sen”…

İnce’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şok sözler: “Jinekolog Sen”…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kanal İstanbul’u tarif ederken fizik konusuna girmesinin ardından emekli Fizik Öğretmeni CHP’li Muharrem İnce sosyal medyadan Erdoğan’ı eleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Küresel Mülteci Forumu'na katılmak üzere gittiği İsviçre'nin Cenevre kentinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Erdoğan, gazetecilerin Kanal İstanbul ile ilgili sorularının ardından “Kanal İstanbul'a bileşik kaplar usulüyle bakın. Tuzlu su, az tuzlu su... Bunlar bir araya geldiği zaman ortaya ne çıkar? Bunun bir ortalaması çıkar. Karadeniz'in tuz oranı nedir? Marmara'nın tuz oranı nedir? Olaya buradan bakılması lazım. Buradan bakarsanız, ortalamasını yakalarsınız” diyerek açıklama yaptı.

Erdoğan’ın fizik konusuna girmesinin ardından emekli Fizik Öğretmeni CHP’li Muharrem İnce sosyal medyadan yanıt verdi.

 

Muharrem İnce, Twitter’da “Ekonomist sen, Mimar sen, Jinekolog, diplomat sen.. Ülke ŞAHSIN. Ama Konu fizikse, bileşik kaplarsa sakın girme, Fizik bilimine kıyma! Fizik öğretmeni olarak söylüyorum konu zaten bileşik kaplar konusu değil, bileşik rantlar konusudur. Şahsım Fiziği de senden öğrenecek değil ya:)” diyerek Erdoğan’ı  eleştiri yağmuruna tuttu.

 

İşte İnce'nin o mesajı

ince-003.JPG

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum