İnce’den genel başkanlık talebine cevap: Ben de istiyorum

İnce’den genel başkanlık talebine cevap: Ben de istiyorum

Muharrem İnce, gittiği Balıkesir'de bir vatandaşın “CHP'nin başında görmek istiyoruz seni, geçecek misin?" sorusuna, "Ben de istiyorum" şeklinde cevap verdi.

24 Haziran'da düzenlenen seçimlerinde CHP adına Cumhurbaşkanı adayı olarak yarışan Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Balıkesir'de bir vatandaşın “CHP'nin başında görmek istiyoruz seni, geçecek misin?" sorusuna, "Ben de istiyorum" şeklinde cevap verdi.

24 Haziran 2018'de düzenlenen seçimde CHP adına cumhurbaşkanı adayı olarak yarışan Muharrem İnce, partisinin seçim çalışmalarına katılmak için Balıkesir'e gitti.

Balıkesir Altıeylül ilçesinde bir mitinge katılan İnce, polislere 3600 gösterge için söz verdiğini hatırlattı. Muharrem İnce, iktidarın da bu sözü verdiğini ancak tutmadığını söyledi.

Mitingde İnce'nin ezan nedeniyle konuşmasına ara verdiği sırada bir vatandaş, "CHP'nin başında görmek istiyoruz seni, geçecek misin?" diye soru sordu.

İNCE VE EKİBİ YEREL SEÇİMİ LEHİNE ÇEVİRİYOR

Daha önce de siyasetcafe.com olarak gündeme getirdiğimiz CHP’deki muhalif kanatın Muharrem İnce önderliğinde yerel seçim sürecinde sahaya inerek parti tabanı ile kaynaşma çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İnce'ye, önemli muhalif isimlerden İstanbul Belediye Başkan adaylığı bekleyen ancak yapılmayan Gürsel Tekin ve Barış Yarkadaş da eşlik etmeye devam ediyor.

Yerel seçim çalışmalarını fırsat bilen muhalif kanat gittikleri illerde parti örgütüyle de buluşuyor. Böylece muhalif ekip parti tabanı ile buluşarak, Muharrem İnce ve ekibinin bu gezileri seçim sonrası yeniden olağanüstü kurultay çağrılarının yapılacağı şeklinde değerlendiriliyor. Muhalif ekibin 1 Nisan ve sonrası olağanüstü kurultay taleplerini sandıklardan çıkacak sonuca göre yeniden dile gündeme getireceği konuşuluyor.

SİYASETCAFE.COM  

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.