İnce’den şok dokunulmazlık itirafı

İnce’den şok dokunulmazlık itirafı

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Hakkari’de gerçekleştirilen CHP Hakkari İl Kongresine katıldı ve çok konuşulacak dokunulmazlık itirafında bulundu. İşte ayrıntılar;

CHP Milletvekili Muharrem İnce partisinin Hakkari’deki Kongresine katıldı. Kongrede açıklamalar yapan Milletvekili İnce, dokunulmazlık oylamasında kendisinin hayır oyu kullandığını söyledi.

‘Dokunulmazlık konusunda ben hayır oyunu verdim, partimle ters düştüm’ diyen İnce, “Partimin korkusu şuydu; 'HDP hayır veriyor, biz de hayır verirsek HDP ile bizi aynı kefeye koyacaklar.' Koyarlarsa koysunlar, abdestimizden şüphemiz mi var?" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapılan dokunulmazlık oylamasına ilişkin konuşan Muharrem İnce, 'Hayır' oyu verdiği için için partisi ile ters düştüğünü belirtti. İnce, “HDP; 'Güneş Doğu'dan doğuyor' dediğinde, biz bunu demeyelim mi? Biz Kürtler'le aynı noktada olmayalım, 'Batı'dan doğuyor' mu diyelim? Doğru neyse onu söyleyeceğiz. Bunu Hakkari'den söylemiyorum, Rize'de de söyledim. Ben 'Hayır verdim' dedim." diye konuştu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.