İnce'den Ümit Özdağ'a protokol tepkisi! 'Mertliğe de racona da sığmaz'

İnce'den Ümit Özdağ'a protokol tepkisi! 'Mertliğe de racona da sığmaz'

Muharrem İnce, Özdağ ile Kılıçdaroğlu arasında imzalanan protokole ilişkin, "Belgeyi açıklamak etik değil. 'Ben çok şey aldım' demek marifet değil. Mertliğe de racona da sığmaz." dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Aday Tanıtım Toplantısı düzenledi.

İnce aday tanıtım toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ arasında Cumhurbaşkanlığı seçimleri döneminde imzalanan protokol ile ilgili bir soruya sert sözlerle yanıt verdi.

İnce protokolün zaten başlı başına yanlış olduğunu, ancak Ümit Özdağ'ın bu protokolü açıklamasının daha da yanlış olduğunu ifade etti.

İnce, bu protokolü açıklamak mertliğe de racona da sığmaz dedi.

 

İnce şunları söyledi:

 

'Kılıçdaroğlu seçim öncesinde Sayın Özdağ'la görüşmüş bakanlık ve müsteşarlığı veren bir belge imzalamışlar. O belgeyi doğru bulmuyorum. Kılıçdaroğlu'nun yaptığını yanlış buluyorum. Yanlış buluyorum çünkü tek başına yapmış bunu. Parti meclisinin haberi yok, milletvekillerinin haberi yok. O verilen bakanlıkları ve müsteşarlığı doğru bulmuyorum. Fakat Kılıçdaroğlu seçimi kaybetmiş. Ümit Özdağ'ın kaybetmiş Kılıçdaroğlu'na yumruk atmasını, o belgeyi açıklamasını ise etik bulunuyorum. Ben olsam açıklamazdım. Yani ben çok şey aldım demek marifet değil, bence onu açıklamak etik değil, oradan bakmak lazım. Bu mertliğe de racona da sığmaz.'

 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.