İnce'nin gizli planı! Kendisini ihraç ettirerek mağdur rolünü oynayacak

İnce'nin gizli planı! Kendisini ihraç ettirerek mağdur rolünü oynayacak

CHP kulislerinde Muharrem İnce'nin kendisini CHP'den ihraç ettirerek mağdur rolünü oynamaya çalıştığı iddia ediliyor.

Muharrem İnce'nin "Bin Günde Memleket" hareketi, CHP'de bir "Küskünler Hareketi" olarak değerlendirilirken, İnce'nin kendisini CHP'den ihraç ettirerek mağdur rolünü oynamaya çalıştığı iddia ediliyor.

İnce'nin bu çıkışıyla CHP ve İYİ Parti üzerinde baskı kurarak kendisini Cumhurbaşkanı adayı yaptırmayı amaçladığı ileri sürülüyor. Bu nedenle CHP de İnce'ye karşı "ilgisizlik" politikasını devreye soktu.

Muharrem İnce konusunda bir süredir sessizliğini koruyan CHP yönetimi, önceki gün İnce'nin iddialarına karşılık vererek bu sessizliği bozmuştu. Şimdi de, Eylül ayında "Bin Günde Memleket" sloganıyla Anadolu'yu gezmeye hazırlanan İnce'ye yönelik "ilgisizlik politikası" başlatıldığı belirtildi. CHP yönetimin teşkilatlara "İnce'ye kapıları kapatın, ilgi göstermeyin" talimatı verdiği ileri sürülüyor.

CHP kulislerinde Muharrem İnce'nin disipline sevk edilmesi ve ihraç edilmesi konuşuluyor. Ancak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şimdilik böyle bir mekanizmayı işletmeye sıcak bakmadığı, İnce'nin adımlarının takip edilmesi; ama ilgi gösterilmemesinden yana olduğu belirtiliyor.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.