İnce'nin Memleket Partisi'nde bir istifa daha!

İnce'nin Memleket Partisi'nde bir istifa daha!

Muharrem İnce'nin Memleket Partisi’nde Genel Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Çiçek de partideki görevlerinden istifa etti.

Memleket Partisi’nde istifa dalgası dinmiyor. Muğla kurucu İl Başkan Yardımcısının istifasının ardından İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi “Ailevi sağlık sorunlarını” gerekçe göstererek partideki görevlerinden istifa etmişti.

Memleket Partisi’nde bir istifa daha yaşandı ve partinin Genel Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Çiçek de partideki görevlerinden istifa etti.

Bu istifaların ardından parti içerisinde tartışmaların büyüdüğü ve gerginliğin artığı öğrenildi. Görevlerinden istifa eden ve etmeyi düşünen çok sayıda kişinin İstanbul İl Başkanlığı başta olmak üzere, parti içinde ’10 Aralıkçı’ diye anılan kişilerin görevlerine devam etmesi durumunda kararlarını vereceği belirtildi.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN BİLGİLERİ SİLDİLER


Çelebi ve Çiçek sosyal medya hesaplarından parti içindeki görevlerine ilişkin bilgileri kaldırırken, parti içerisindeki çok sayıdaki aktif genç de Çelebi’nin fotoğraflarını paylaşarak Çelebi’ye destek verdi.

 

ere-006.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.