İnce'nin mitingine katılanlara "piç" diyen okul müdüründen skandal paylaşımlar! 'Elimiz de belimiz de boş değil'

İnce'nin mitingine katılanlara "piç" diyen okul müdüründen skandal paylaşımlar! 'Elimiz de belimiz de boş değil'

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin mitingine katılanlara hakaretlerde bulunan okul müdürü bu sefer de tehditler savurdu. İşte ayrıntılar;

İstanbul Tuzla Evliya Çelebi Ortaokul Müdür Yardımcısı Aydın Şen, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin mitingine katılanları tehdit etti.

Okul Müdür Yardımcısı Şen "15 Temmuz'da elimiz de belimiz de boştu bu sefer ne elimiz boş olur ne belimiz!!! Yiyen çıksın sokağa!!!" ifadelerini kullandı.

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarına aralıksız devam eden Muharrem İnce, dün akşam İstanbul Kadıköy’de bir miting düzenledi. Binlerce kişinin katıldığı miting, sosyal medyada da çok konuşuldu.

Twitter’daki hesap tanıtımında, İstanbul Tuzla Evliya Çelebi Ortaokul Müdür Yardımcısı yazan “aydin” isimli kullanıcı, Muharrem İnce’nin mitingine katılanları tehdit etti. Okulun kadrosuna bakıldığında, Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Aydın Şen isimli biri yer alıyor.

okul-muduru.jpg

“NE ELİMİZ BOŞ OUR NE BELİMİZ YİYEN ÇIKSIN SOKAĞA”

Tehditlerinin çok fazla paylaşılmasının ardından hesabını kapatan Aydın Şen, Kadıköy’deki mitinge katılanları şöyle tehdit etti:

“15 Temmuz'da denediniz tank ile uçak ile tüfek ile baş eğmedik, şimdi Kadıköy'de 3-5 piçle mi başaracağınızı sanıyorsunuz? 15 Temmuz'da elimiz de belimiz de boştu bu sefer ne elimiz boş olur ne belimiz!!! Yiyen çıksın sokağa!!!”

gorsel2-007.jpg

“NE KADAR İT UĞURSUZ VARSA”

Hükümete yakın televizyon yorumcu Ömer Turan’ın, Kadıköy’deki mitingle ilgili paylaşımına da yorum yapan Aydın Şen, şu ifadeleri kullandı:

“Çıksınlar Ömer abi hazır çıkmışken kıyıda köşede ne kadar it uğursuz varsa 15 Temmuz'da asker diye bir şey yapmadığımız itlerin acısını alırız.”

gorsel3-010.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.