İnfaz düzenlemesi görüşmelerinde gerginlik! Sosyal mesafe yok sayıldı

İnfaz düzenlemesi görüşmelerinde gerginlik! Sosyal mesafe yok sayıldı

BMM Genel Kurulunda infaz düzenlemesi görüşmeleri yapılıyor. Bu sırada Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile İYİ Parti Ankara milletvekili İbrahim Halil Oral arasında gerginlik yaşandı.

TBMM Genel Kurulunda infaz düzenlemesi görüşmelerinde Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile İYİ Parti Ankara milletvekili İbrahim Halil Oral arasında gerginlik yaşandı.

 

kavga1-002.jpg

İNFAZ YASASINI MUHALEFET ÇIKARTMIYOR

TBMM'de Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun Teklifi görüşmeleri devam ediyor. İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun Teklifi'nin 56'ncı maddesi üzerinde söz aldı. Oral, 'infaz yasasını muhalefet çıkartmıyor' eleştirilerine cevap vermek istedi. Bunun üzerine MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt oturduğu yerden Oral'a yönelik olarak, 'Yalan mı konuşuyoruz? Hala çıkarmıyorsun, hala konuşuyorsun işte" sözlerini kullandı.

 

kavga2-004.jpg

 

KAVGA ÇIKINCA OTURUMA ARA VERİLDİ

Oral ise kendisinin kürsüye gelerek konuşmasını istedi. Enginyurt ise cevabını verdiğini ifade etti. Enginyurt ile Oral arasındaki sözlü gerginlik bir süre devam etti. TBMM Başkanvekili Sadi Süreyya Bilgiç, oturuma ara verdi. Oturuma verilen arada da gerginlik devam etti. Diğer milletvekillerinin araya girmesiyle gerginlik sona erdi.

 

kavga3-001.jpg

 

 

 

korona-haberleri-icerik.jpg

y-002.jpg

siyasetcafe.png

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.