İngiliz Economist dergisi bombayı patlattı! 'Gülen’in sağlık durumu çok kötü'

İngiliz Economist dergisi bombayı patlattı! 'Gülen’in sağlık durumu çok kötü'

İngiliz menşeli Economist dergisi, FETÖ hakkında yaptığı analizde Fetullah Gülen’in sağlık durumuna ilişkin önemli bir ipuçu verdi.

İngiliz menşeli Economist dergisi, FETÖ hakkında yaptığı analizde Fetullah Gülen’in sağlık durumuna ilişkin önemli bir ipuçu verildi.

Economist dergisinin Charlemagne köşesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Türkiye demokrasisini geriye götürdüğü iddia edildi. Aynı zamanda Gülen’in de bunda payı olduğu savunuldu.

Cumhurbaşkanlığı seçimini dahi halka teslim etmiş ve hastaların ayağına ekip göndererek oy kullanmalarını sağlamış, böylece Türkiye’de seçime katılma oranını yüzde 85’in üzerine çıkarıp Avrupa rekoru kırmış olan Erdoğan ile bir gecede 251 kişiyi katleden teröristi aynı kefeye koyması, İngiliz Economist dergisinin çelişkisini gözler önüne serdi.

 

'GÜLEN'İN SAĞLIK DURUMU ÇOK KÖTÜ'

 

Economist’teki analizde aynı zamanda Fetullah Gülen ve terör örgütünün geleceği hakkında da dikkat çeken bir yorumda bulunuldu. Yazının sonunda, “Gülen 80'lerine yaklaşıyor ve sağlığı iyi değil. Öldüğünde cemaatten geri kalanlar büyük olasılıkla dağılacak.” ifadelerine yer verildi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum