Instagram'dan olay yaratacak güncelleme!

Instagram'dan olay yaratacak güncelleme!

Instagram, getirdiği yeni güncelleme ile artık takipten çıkarma işlemlerinde ''emin misiniz?'' sorusunu kaldırıyor.

Instagram, getirdiği yeni güncelleme ile artık takipten çıkarma işlemlerinde ''emin misiniz?'' sorusunu kaldırıyor. 
Bilmiyorum, arada bir takipçi listenize girip yanlışlıkla ''takipten çık'' butonuna eliniz çarpınca ''oh ucuz atlattım'' demekte misiniz?

Ancak getirilen yeni güncelleme ile artık bu soruyu kendinize sormak gereksinimi bile duymayacaksınız. Çünkü yeni güncelleme ile beraber ''emin misiniz?'' sorusu kalkıyor. Yani tek bir tıklamanız ile beraber artık insanları ''unfollow'' edebileceksiniz.

Instagram, uzunca bir süredir yanlış tıklamaların önüne geçmek için çeşitler önlemler barındırıyordu. Bu önlemlerin belki de en yaygın olarak bilineni, kasıtlı ya da kasıtsız bir kişiyi takipten çıkar butonuna bastığınızda karşınıza çıkan onay ekranıydı.

Ek soru yöntemi ile kazaların önüne geçen Instagram, son güncellemesinde oldukça ilginç bir şekilde bu ek sorudan vazgeçmeyi tercih etti.

Bu güncellemenin ardından kullanıcılar muhakkak yanlışlıkla insanları takipçi listesinden çıkaracaklardır. Asıl olay bundan sonra başlayacak tabii ki. Şimdilik ortalık sessiz gözüküyor ancak bu durum düzeltilmez ise, Instagram'a yağacak olan şikayet mesajlarının haddi hesabı olmayacaktır.

Bakalım Instagram bu konu hakkında gelecek günlerde bir açıklama yapacak mı göreceğiz.

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.