İnternet kafede skandal taciz! Yaşlı adam küçük kıza…

İnternet kafede skandal taciz! Yaşlı adam küçük kıza…

Erzurum’daki skandal taciz olayı mide bulandırdı. İddiaya göre, 69 yaşındaki kafe sahibi, çıktı aldıktan sonra parasını ödemek isteyen 14 yaşındaki kız çocuğuna, 'Senin gibi güzel kızlardan para almıyoruz' deyip çocuğun yanağından ve dudağından öptü.

Erzurum’daki skandal taciz olayı mide bulandırdı. İddiaya göre, kafe işleten 69 yaşındaki adam, 14 yaşındaki küçük kız çocuğa istismarda bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum’un Palandöken ilçesinde meydana gelen olay, okuldan dönen M.N.Ö.’nün gittiği internet kafede gerçekleşti. 14 yaşındaki kız çocuğu, ödevini yazıcıdan çıkarmak için gittiği internet kafede, 69 yaşındaki kafe işletmecisi tarafından tacize uğradı.

DUDAĞINDAN VE YANAĞINDAN ÖPTÜ

İddiaya göre, kafeyi işleten R.K., genç kızın yanına gelerek dudağından ve yanağından öptü. Olayı ailesine anlatamayan 14 yaşındaki kız çocuğu, yaşadıklarını arkadaşlarıyla paylaştı. Annesinin arkadaşlarından duyması üzerine, aile 5 çocuk babası R.K.’yı polise şikayet etti.

SERBEST BIRAKILDI

Gözaltına alınan R.K. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Daha sonra R.K. hakkında Erzurum 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

'AFERİN' DİYEREK ALNINDAN ÖPTÜM

Mahkemedeki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen R.K., ailenin marketlerine borcu olduğu için iftira atıldığını ileri sürdü. R.K., "İnternet kafe kapalı olduğu bakkal dükkanına geldi. Bana ödevlerini çıkaracağını söyledi. Ben de anlamadığım için 'Git akşam gel, o zaman çıkartsınlar' dedim. O da 'Ben anlıyorum' diyerek internet kafeye geçti. Kendisi çıktı alınca 'Aferin' diyerek alnından öptüm. 25 kuruş olduğu için kendisinden bu parayı istemedim" dedi.

‘SENİN GİBİ GÜZEL KIZLARDAN PARA ALMIYORUZ’

M.N.Ö. ise ifadesinde, bakkala borçlarının olmadığını belirterek çıktı almaya gittiğini, R.K’nın internet kafenin anahtarını vererek iş yerine yönlendirdiğini söyledi. R.K.'nın bir süre sonra yanına geldiğini söyleyen genç kız, "Çıktı aldıktan sonra borcumu sordum. O da 'Senin gibi güzel kızlardan para almıyoruz' dedi. Saçımı arkaya atarak önce yanağımı, sonra ise dudağımı birer kez öptü. 'Rafet amca ne yapıyorsun?' dedim. İnternet kafeden ayrılıp eve gittim. Durumu aileme anlatıp, anlatmamakta tereddüt ettim" diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.